Біофунгіцид Фітоспорин 10г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Категорія товарів: фунгіциди
Діюча речовина: спори та клітини Bacillus subtilis
Виробник: ТД Киссон
Використання
Властивості:
- захист і профілактика грибкових та бактеріальних хвороб (близько 25 видів);
- знезараження ґрунту від патогенної мікрофлори;
- зменшення токсичного впливу мінеральних добрив на рослину;
- збільшення врожайності сільськогосподарських культур.
Фітоспорин® – біофунгіцид для лікування і профілактики грибкових та бактеріальних хвороб. Попереджує і знищує фітофтору, кореневі гнилі, паршу, борошнисту росу, чорну ніжку, іржу та ін. Представляє собою препарат на основі Bacillus sudtilis («сінна паличка») – бактерій, які входять в конкуренцію із більшістю грибкових та бактеріальних захворювань, та пригнічує їх розвиток. Побічна складова Фітоспорин® – гумат калію, здійснює функцію стимулятора росту, який посилює ріст і активує фізіологічні та обмінні процеси рослини.
Призначення: застосовується на більшості кімнатних, декоративних, овочевих та плодових культур.
Ефективність: захищає сільськогосподарські культури від широкого спектру грибкових та бактеріальних хвороб.
Фітоспорин 10г порошок - препарат призначений для захисту городніх, садових, кімнатних і оранжерейних рослин від комплексу грибних і бактеріальних хвороб (фітофторозу, кореневої гнилі, парші, борошнистої роси, чорної ніжки, іржі, альтернаріозу, фузаріозу та ін). Крім захисної і профілактичної функції, володіє іммуностімулюючими і антистресовими властивостями, підсилює захисні функції рослин при несприятливих факторах навколишнього середовища (різкі перепади температур, заморозки, посуха та ін Готувати робочий розчин за 1-2 години до обробки. 1 чайна ложка = 3-3,5 м Картопля: передпосівна обробка бульб: 10г / 0,5 л води обприскати 20 кг картоплі обприскування у час вегетації: профілактичне в фазах змикання рядків - бутонізації, повторно через 10-15 днів 10гр / 5л обприскати 50 м.кв. Капуста: передпосівне замочування насіння на 1-2 години: 1,5 гр / 1 л води (100-150 мл на 100 гр насіння) занурення коренів розсади на 1-2 години перед висакдой в грунт: 3гр / 1л води (1 л / 100-150 рослин) обприскування через 7-10 днів після висадки в грунт і повторне через 2-3 тижні: 6гр / 10 л води (10л / 100м.кв.) Томат: передпосівне замочування насіння на 1-2 години: 1,5 гр / 1 л води (100-150 мл на 100 гр насіння) занурення коренів розсади на 1-2 години перед висакдой в грунт: 10г / 5л води (1 л / 100 рослин) або полив розсади через 3 дні після висадки в грунт (150-200 мл / рослину) обприскування в період вегетації 5гр / 10 л води: профілактичне з інтервалом 10-15 днів (10л / 100м.кв) Огірок: передпосівне замочування насіння на 1-2 години: 1,5гр / 5л води (100-150 мл на 100 гр. насіння) обприскування під час вегетації 3-х кратно: профілактичне, що подорожують з інтервалом 10-15 днів: 10г / 5л води (5л / 50 м.кв.) Розведений препарат можна використовувати протягом сезону. Препарат безпечний для тварин, птахів, корисних комах і для людини, можна обробляти посіви до та під час збору врожаю
Оригинальные коды товаров
Мікробіологічний препарат нового покоління, ефективний проти грибкових і бактеріальних хвороб на будь-яких культурах - домашніх квітах, живцях в саду на плодових деревах і чагарниках, на всіх овочевих культурах.
Оригинальные коды товаров
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).