Каталог товаров

Добриво Сотка для винограду 20г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Сильні пагони; високий вміст цукрів; комплекс для успішного зимування.

25,00 грн
20,00 грн
-20 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

Кристалічний порошок (20 г)

Склад (%): азот 21, фосфор 6, калій 18, магній 1.5, сірка 3.0, бор 0.05, мідь 0.6, залізо 0.11, марганець 0.01, молібден 0.001, цинк 0.04

Переваги: 

*сильні пагони

*високий вміст цукрів

*комплекс для успішного зимування

Застосування

При посадці та в період активного росту розчинити 20 г на 10 л води

ПОЛИВАТИ ОБПРИСКУВАТИ  

СУХЕ ВНЕСЕННЯ

 

Кожні 10-14 днів

Кожні 7-10 днів Посипати 2-3 г під кущ
3-5 л на рослину 10 л на кілька кущів

Рясно зволожити

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Водорозчинне добриво, сприяє міцності тканин і скелета, ріст корінців у живців.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Комплексне мінеральне добриво для підживлення кімнатних рослин – цитрусових, а також жасмину, кави та інжиру

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.