Каталог товаров

Гумат калію (ГУМАК) 10г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Стимулятор росту рослин. Перевагами застосування є:
- прискорення росту та розвитку рослин;
- зміцнення імунітету;
- пришвидшує проростання насіння;
- підвищує врожайність та якість насіння.

18,00 грн
15,00 грн
-16.67 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Гумат натрію – органічне концентроване комплексне добриво. Гумат натрію застосовується як на овочевих культурах, так і на плодово-ягідних та квіткових культурах. Властивості та переваги застосування Гумату натрію. Гумат натрію – це стимулятор росту та розвитку рослин. Збільшує схожість. Підвищує імунітет. Забезпечує рясне цвітіння. Гумат натрію прискорює дозрівання плодів та ягід. Підвищує врожайність. Гумат натрію та застосовувати: для підживлення розсади овочевих культур; для замочування насіння, живців, цибулин; для кореневого підживлення овочевих, плодово-ягідних та квіткових культур; для позакореневого підживлення плодово-ягідних, овочевих та квіткових культур. Одного пакета (10г) гума натрію вистачає на 200 літрів робочого розчину! 

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Рідке висококонцентроване органо-мінеральне добриво на основі екстракту морських водоростей Ascophyllum nodosum, гумінових і фульвових кислот, збагачене макроелементами та фулереном С60. Мікроелементи, що містяться у складі продукту, підсилюють дію біологічно-активних речовин.

Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).