Каталог товаров

Добриво Сотка для полуниці, ягідних 20г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Швидке наростання кущів; ароматна, соковита ягода; довге та активне плодоношення; насичений колір, прекрасний смак; висока врожайність.

25,00 грн
20,00 грн
-20 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

СУПЕР добриво Сотка для полуниці, ягідних 20г Сімейний Сад

 

Переваги:

  • швидке наростання кущів
  • ароматна, соковита ягода довге та активне плодоношення
  • насичений колір, чудовий смак
  • висока врожайність

 

NPK 12-7-18

Склад (%): азот 12, фосфор 7, калій 18, магній 1.5, сірка 3.0, бор 0.05, мідь 0.6, залізо 0.11, марганець 0.01, молібден 0.001, цинк 0.04

 

Внесення:

При посадці та в період активного росту розчинити 20 г на 10 л води.
Поливати кожні 10-14 днів 1-3 л на рослину.

Обприскувати кожні 7-10 днів 10 л на 1,5-2 сотки.
СУХЕ ВНЕСЕННЯ посипати 2-3 г під кущ і рясно зволожити.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).