Каталог товаров

Акумулятор води Аквадар 20г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Гідрогелевий акумулятор води, що призначений для абсорбування та утримання вологи і поживних речовин в грунті. Гідрогель виконує функції ґрунтового кондиціонера, покращуючи його структуру. З ним глинистий ґрунт стає більш розпушеним, оскільки волога зв'язується гелем.

34,00 грн
29,00 грн
-14.71 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Аквадар – це гідрогелевий акумулятор води, що призначений для абсорбування та утримання вологи і поживних речовин в грунті. 

Гідрогель виконує функції ґрунтового кондиціонера, покращуючи його структуру. З ним глинистий ґрунт стає більш розпушеним, оскільки волога зв'язується гелем. А піщаний ґрунт навпаки набуває більш щільної структури, яка вирішує проблему сухості.

Основні характеристики:

Діюча речовина: Гідрогель.

Препаративна форма: Сухі гранули.

Культури: Всі сільськогосподарські культури, кімнатні рослини, розсада та саджанці.

Переваги:

  • Має тривалу дію;
  • Покращує властивості ґрунту;
  • Забезпечує прискорення схожості насіння;
  • Підтримує вологу в кореневій системі;
  • Запобігає стресу у рослин при посадці;
  • Віддає вологу рослинам при потребі;
  • Альтернатива крапельному зрошенню.

Особливості застосування:

Вирощування розсади: Насіння посадити в ґрунт змішаний з гідрогелем або в сам гідрогель. Для покращення росту доцільним буде наситити суміш водою з добривом.

Висадження рослин у ґрунт: Спершу необхідну кількість сухого або зволоженого гідрогелю необхідно змішати з ґрунтом. Надалі висаджується рослина. Після цього верхній шар посадкової ями чи вазону засипається шаром ґрунту, який не містить гідрогель.

Використання у період вегетації: Перемішати верхній шар ґрунту з гранулами та залити водою для підтримання постійного рівня вологості у ґрунті.

 Культура Норма витрати Спосіб застосування
Кімнатні рослини 1-3 г на 1 л ґрунту Змішати з ґрунтом
Висадка розсади та саджанців 5-10 г в посадкову яму
Дерева, кущі 10-50 г під дерево, кущ
Всі сільськогосподарські рослини 5-10 г під рослину
 
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа). 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.