Насіння шавлії лікарської 0.3г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Джерело довголіття. Має протизапальні, антимікробні, загальнозміцнюючі якості
Багаторічний напівчагарник, висотою 20-70 см. Невимоглива, посухостійка культура. Насіння у відкритий ґрунт висівають навесні, можна також сіяти під зиму. Свіже листя використовують як приправу до м’ясних страв, супів. Листя шавлії збирають в червні-серпні, починаючи з другого року розвитку культури.
Висівають (місяць, глибина) — III-V, Х, 0,5-1см
Схема висадки (см) — 25х30
Збирають (місяць) — VI-VII
Оригинальные коды товаров
Невимоглива до грунтових умов рослина. Розмножується посівом насіння у відкритий грунт. У їжу вживають молоді листки і пагони, суцвіття, готуючи їх як артишок.
Оригинальные коды товаров
Стевія, або Медова трава, — унікальна багаторічна рослина з природною насолодою та нульовим вмістом цукру. Використовується як натуральний замінник цукру в дієтичному та діабетичному харчуванні. Має антиоксидантні та загальнозміцнюючі властивості. Віддає перевагу теплим, сонячним ділянкам і легким грунтам.
Оригинальные коды товаров
Чудовий медонос. Насіння у відкритий ґрунт висівають весною, коли ґрунт добре прогріється. Свіже листя та молоді пагони використовують як приправу до супів, м’яса, овочевих страв. Можна вирощувати як кімнатну (горщикову) культуру.
Оригинальные коды товаров
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригинальные коды товаров
Завдяки цьому набору пряних рослин страви з птиці будуть неперевершеними на смак і не залишать байдужими навіть найвибагливіших гурманів. Легкі у вирощуванні, зручні у зберіганні (застосовуються як у свіжому, так і у засушеному вигляді). Пряний аромат, що освіжає смак анісу чудово поєднуються зі смаком свійської птиці.