Каталог товаров

Насіння Баклажану Дестан ф1

Артикул: 4820270302712
Нет на складе
Есть в наличии
28,00 грн
25,00 грн
-10.71 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Характеристики
  • сорт:
    середньостиглий
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Рослина сильна, добре розвинута, відкритого типу, має потужну кореневу систему. Характеризується як середньоранній гібрид універсального призначення, Плоди циліндричної форми, видовжені, довжиною 22-24 см, діаметром 6,5 см і масою 200 – 350 г. мають насичений блискучий темно – фіолетовий колір. Не має шипів на плодоніжках плодів. Одна із особливостей гібрида відмінний товарний вигляд  та продовжений період зберігання в полі. Має досить хороший рівень польової стійкості до несприятливих погодніх умов. Може вирощуватися як у відкритому так і в закритому грунті. Рекомендується для свіжого ринка та переробки.

Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський  має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).