Каталог товаров

Насіння Буряка Цукрового 20г

Артикул: 225-982
Нет на складе
Есть в наличии
Выберите вариант:
20г
27 грн
22 грн
/ за шт
-19 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

Буряк столовий Цукровий – опис:  

Сегментація – середньостиглий сорт буряка столового, вегетаційний період – 115-120 днів від сходів.

Унікальний український продукт.

Призначення – Вирощується у відкритому ґрунті. Для свіжого ринку і зберігання. Має універсальне, безвідходне призначення, тому що всі його частини корисні. Використовується в кулінарії для виготовлення борщу і квасу, як кормова безвідходна культура, а також в технічних цілях, для виробництва цукру та патоки.

Характеристика плодів – Коренеплід великий, занурений глибоко в ґрунт, циліндрично-конічної форми, середня вага становить 700 г. Має відносно гладку поверхню, тому значно менше залипає ґрунтом під час збирання.

Особливості рослини – Розетка листя напіврозлога, листова пластина середня, суцільна, помірно-гофрована. Коренева система стрижнева, проникає на глибину 2-2,5 м.

Стійкість – Стійкий до посухи та холодів, до церкоспорозу, борошнистої роси та гнилі коренеплоду.

Рекомендації – Висівають (місяць, глибина) – IV, 2-3 см. Схема висадки – 20х50 см. Збирають (місяць) – VIІ-IX.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ранньостиглий (строк достигання 95–120 днів) засухостійкий сорт буряка Мармеладка вінегретного типу. 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.