Насіння Буряка Цукрового 20г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Буряк столовий Цукровий – опис:
Сегментація – середньостиглий сорт буряка столового, вегетаційний період – 115-120 днів від сходів.
Унікальний український продукт.
Призначення – Вирощується у відкритому ґрунті. Для свіжого ринку і зберігання. Має універсальне, безвідходне призначення, тому що всі його частини корисні. Використовується в кулінарії для виготовлення борщу і квасу, як кормова безвідходна культура, а також в технічних цілях, для виробництва цукру та патоки.
Характеристика плодів – Коренеплід великий, занурений глибоко в ґрунт, циліндрично-конічної форми, середня вага становить 700 г. Має відносно гладку поверхню, тому значно менше залипає ґрунтом під час збирання.
Особливості рослини – Розетка листя напіврозлога, листова пластина середня, суцільна, помірно-гофрована. Коренева система стрижнева, проникає на глибину 2-2,5 м.
Стійкість – Стійкий до посухи та холодів, до церкоспорозу, борошнистої роси та гнилі коренеплоду.
Рекомендації – Висівають (місяць, глибина) – IV, 2-3 см. Схема висадки – 20х50 см. Збирають (місяць) – VIІ-IX.
Оригинальные коды товаров
Призначений для легкого збирання врожаю. Середньостиглий сорт. Коренеплоди циліндричної форми, масою 250-600 г, заглиблені в грунт на ¼ довжини, завдяки чому легко вириваються. М’якуш темно-червоний, без кілець, ніжний, солодкий. Сорт має добрі смакові якості, високу врожайність та товарність. Рекомендується для зберігання, переробки та вживання в свіжому вигляді.
Оригинальные коды товаров
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).