Насіння ревеню Черешковий 0,5г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Морозостійкий багаторічник, вологолюбивий. Вирощують через розсаду і діленням куща. У перший рік з рослини збирають 2-3 черешка, в наступні роки – більше.
Висівають (місяць, глибина) — III-VI, 1-2см.
Схема висадки (см) — 50х70.
Збирають (місяць) — IV-VII.
Для кращого врожаю потрібно видаляти квітконоси, які з'являються. Рослина багата вітамінами С, А та мінеральними солями. Використовують для приготування десертів, пирогів та компотів.
Оригинальные коды товаров
Середньоранній. Вегетаційний період 85-105 днів, високоврожайний сорт. Коренеплід кулястий, діаметром 12-15 см, масою 230-400г, заглиблюється в грунт наполовину, висмикується легко. Головка невелика, злегка випукла. М’якуш темно-червоний з бордовим відтінком, соковитий і солодкий. Універсального призначення. Добре зберігається до весни. Рекомендується для вирощування у всіх зонах України.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий сорт червоного буряка. Це покращений сорт “Циліндра”. Плід довгий, рівний загострений знизу. Легко виймається з землі. М’якуш насичено – червоний, ніжний, смачний , солодкий. Без радіальних світлих кругів. Середня маса плоду 250-400 г. Цей сорт дуже добре зберігається всю зиму, стійкий до гнилей. Особливістю буряка Атаман є ще й те, що листова резетка мала і прямостояча- що дуже зручно при зборі урожаю.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий (строк достигання 95–120 днів) засухостійкий сорт буряка Мармеладка вінегретного типу.
Оригинальные коды товаров
Ранній (поліпшений сорт Детройт). Коренеплід округлий, м’якуш темно-червоний, без концентричних кілець. Ніжний, солодкий. Сорт високотоварний. Універсального використання. Холодостійка культура. Добре росте на удобрених, родючих, легких грунтах. Посів проводити на глибину 3-4 см, коли грунт прогріється до 6-8ºС. Норма висіву – 1-1,5 г/м². Особливо потребує вологи в період проростання насіння, утворення й росту коренеплодів.