Насіння гарбуза Голонасіннєвого 14 GL Seeds 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Гарбуз Голонасінний опис:
Гарбуз голонасінних - сорт призначений для отримання насіння.
Вирощується на сонячних, родючих ділянках через розсаду або посівом насінням в грунт. Посів роблять у травні-червні, на глибину 3-4см, за схемою 50 × 100 см.
Насіння містить багато корисних мінеральних речовин, білка. Солодка, соковита м'якоть використовується як дієтичний продукт в кулінарії.
Середньостиглий сорт гарбуза.
Період від сходів до збирання плодів становить 110-120 днів. Плід округло-подовжений, зі смугастою оранжево-зеленою або сіро-зеленою поверхнею. У голонасінного гарбуза насіння дійсно «голі», покриті лише тонкою напівпрозорою плівкою, яка не відчувається в роті і корисна - містить клітковину. Збір врожаю виробляють у вересні - жовтні місяці..
Оригинальные коды товаров
Мета використання: як для обробки, так і для свіжого ринку. Цінується за: високі смакові якості. Гібрид характеризується високою пластичністю: формує високий стабільний урожай в складних погодних умовах і при використанні різних технологій. М'якоть насичено-помаранчева, солодка.
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.
Оригинальные коды товаров
Середньостиглий мускатний гарбуз, який дозріває за 90-100 днів, формуючи подовжені, циліндричні плоди масою 5-9кг. Його світло-оранжева шкірка та соковитий, дужже солодкий, ароматний м'якуш яскравого помаранчевого кольору роблять його чудовим для споживання у свіжому вигляді, а також для приготування соків та пюре. Сорт відзначається високим вмістом цукру та каротину, а також доброю збереженістю.