Каталог товаров

Насіння кабачка Кавіліф1

Артикул: 4820270300923
Нет на складе
Есть в наличии
36,00 грн
31,00 грн
-13.89 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Характеристики
  • гібрид:
    ультранній
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Надранній кущовий кабачок. Вегетаційний період — 35-40 днів. Період плодоношення — 60-65 днів. Кабачок Чаклун рослина досить компактна, формує плоди циліндричної форми довжиною 15-20 см, діаметром 5-7 см, масою 400-600 г. Забарвлення плодів світло-зеленого кольору, м’якоть кремово-білого кольору.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ранньостиглий сорт, вегетаційний період близько 40 днів. Рослина кущового типу, утворює пагони середньої довжини. Плоди міцні, циліндричні, акуратні, що звужуються ближче до плодоніжки, гарної лежкості, масою до 1 кг. Забарвлення шкірки темно-зелене, майже чорне. М'якуш щільний, однорідний, кремово-білого кольору, солодкий. 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Яскравий, що привертає увагу кабачок Світозар відноситься до середньостиглих сортів з гарною врожайністю. У відгуках наші клієнти відзначають відмінні смакові якості і багатство вітамінами і мінералами. Вирощують його для дитячого харчування і для всіх видів кулінарної обробки.

Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.