Насіння кабачка-цукіні Тарас F1 5шт
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Насіння кабачка-цукинни сорти Тарас F1 Gl Seeds
Високопродуктивний ранній кущовий гібрид для закритого і відкритого грунту. Утворює компактний кущ з красивими циліндричними світло-зеленими плодами з гладкою шкіркою, довжиною 14-18 см, діаметром 4-5,5 см, з дуже ніжним смаком. Відрізняється дружним формуванням плодів, посухостійкістю, тривалим періодом плодоношення. Підходить для кулінарної переробки і консервації.
Інструкція та терміни посіву насіння сорту Тарас 5 шт Gl Seeds
Кабачки вирощують насінням чи розсадою. У першому випадку їх висаджують у грунт, коли він на глибині 8-10 см прогріється до 10-12ºС. Можна орієнтуватися на початок цвітіння кульбаб. Зазвичай це відбувається в першій декаді або ближче до середини травня. На розсаду кабачки висаджують приблизно місяць раніше.
Оригинальные коды товаров
Рідкісна екзотична теплолюбна рослина незвичайної булавовидной форми, темно-зеленого забарвлення з смужками салатового кольору, з вигнутою коброобразной "головою". Володіє винятковими лікувальними властивостями, корисна при захворюваннях нирок, печінки, шлунка, підшлункової залози, серцево-судинної системи, ожирінні, виводить з організму холестерин.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригинальные коды товаров
Надранній кущовий кабачок. Вегетаційний період — 35-40 днів. Період плодоношення — 60-65 днів. Кабачок Чаклун рослина досить компактна, формує плоди циліндричної форми довжиною 15-20 см, діаметром 5-7 см, масою 400-600 г. Забарвлення плодів світло-зеленого кольору, м’якоть кремово-білого кольору.