Насіння капусти білокачанної Агресор F1
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння капусти білоголової Агресор F1, упаковка 20 шт
Агресор F1 - гібрид капусти, перевірений часом.
Термін достигання — 110–120 днів (після висадки розсади). Маса головки — 3–4 кг. Висока сила росту, дуже пластичний. Стійкий до пошкоджень трипсом. Стійкий до фузаріозу.
Густота висадки — 2 –3 м.кв. Добре переносить низький рівень азоту. Підходить для прямого висіву в ґрунт. Добре зберігається в полі протягом усього періоду збирання. Має високі товарні та смакові якості, відповідає всім стандартам для засолювання.
Оригинальные коды товаров
Надійний ранньостиглий гібрид, який забезпечує стабільний врожай з високими товарними властивостями. Підходить для фермерів, що орієнтуються на свіжий ринок і якісний продукт.
Оригинальные коды товаров
Насіння середньостиглого сорту білокачанної капусти "Славія". Цей сорт вирізняється високою врожайністю, щільними та великими качанами, які підходять для квашення та заморожування, а також мають приємний солодкий смак.
Оригинальные коды товаров
Надранній (45-48 днів), всесезонний гібрид для вирощування у відкритому й закритому ґрунті. Формує короткий компактний качан циліндричної форми, ніжно-салатового кольору, з м’ясистою основою, вагою 1,0-1,5 кг. Розетка спрямована вертикально, листя подовжене, з сильними білими ребрами, яке добре змикається нагорі й має більш тонку структуру. Стійка до цвітіння й стрілкування, добре витримує спеку, чудово зберігається. Вживається в свіжому вигляді в салатах, а також у різноманітних гарячих стравах.
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.