Насіння капусти білокачанної Бірюза 3г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Даний сорт є удосконаленням та покращенням відомого сорту "Тюркіз".
Сорт пізньостиглий з вегетаційним періодом, від висадки розсади до технічної стиглості, 130-150 днів.
Формує округло-кулясті щільні головки масою 2,0-3,5 кг.
Використовують для споживання у свіжому вигляді, переробки та для довготермінового зберігання. При нормальних умовах зберігається до кінця березня та початку травня.
Вирощують розсадним і безрозсадним способами. Насіння висівають в розсадники е квітні по 2-3 г/м2. При висаджуванні розсада повинна мати 3-5 справжніх листків. Висаджують з другої половини травня за схемою: 60-70 х 50-60 см. При безрозсадному способі насіння висівають в третій декаді квітня - в першій декаді травня.
Догляд за рослинами загальноприйнятий для зони вирощування.
Насіння капуста білоголова Бірюза, 3 г
Оригинальные коды товаров
Пізній сорт. Дозрівання качанів відбувається через 120-125 днів після сходів. Качани округло-плоскої форми, масою до 5 кг. Відмінно підходить, як для свіжого вживання, так і для квашення. У грунт висаджується в травні.
Оригинальные коды товаров
Насіння середньостиглого сорту білокачанної капусти "Славія". Цей сорт вирізняється високою врожайністю, щільними та великими качанами, які підходять для квашення та заморожування, а також мають приємний солодкий смак.
Оригинальные коды товаров
Це один з найцінніших овочів, який вважається надзвичайно протиракову, багатий вітамінами і мінеральними солями. Дуже ніжний на смак і легкозасвоюваний. Ранній сорт (65-70 днів), з зеленими, середніми розетками, призначений для безпосереднього вживання та нетривалого зберігання. Найкрасивіші суцвіття виходять в більш прохолодні роки, при підвищеній вологості грунту і повітря.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).