Каталог товаров

Насіння капусти Харківська зимова 3г

Артикул: 225-1831
Нет на складе
Есть в наличии
Выберите вариант:
16 грн
13 грн
/ за шт
-19 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

«Харківська зимова» — це сорт, створений з думкою про практичність. Ця пізня капуста поєднує в собі все, що потрібно дбайливому господарю: стійкість до хвороб на грядці, чудову транспортабельність та відмінну лежкість у погребі. Це надійний фундамент для ваших зимових запасів.

Основні переваги сорту:

  • Надійність від грядки до столу: Сорт стійкий до основних хвороб, а його врожай легко перевозити та зберігати протягом зими.

  • Універсальність: Ідеально підходить як для засолювання та квашення, так і для споживання у свіжому вигляді в осінньо-зимовий період.

  • Висока продуктивність: Формує щільні, округлі головки масою до 3,5 кг з відмінним смаком.

  • Перевірена якість: Насіння від ТМ "Свитязь".

Агротехніка:

  • Рослина: Пізньостиглий, врожайний сорт.

  • Посів: На розсаду насіння висівають в кінці квітня.

  • Догляд: Сорт невибагливий, добре реагує на стандартний догляд.

Характеристика Значення
Вид Капуста білоголова
Сорт Харківська зимова
Стиглість Пізньостиглий
Форма голівки Округла
Маса голівки до 3,5 кг
Особливості Стійкий до хвороб, транспортабельний
Бренд Свитязь
Характеристики
  • сорт:
    пізньостиглий
  • Країна-виробник:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    Зелений
  • Додаткові характеристики:
    Сорт
  • Вага в упаковці:
    0.003(3г)
  • Час висаджування:
    травень, квітень, березень
  • Маса плода:
    2,5-3,5кг
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Це набір незамінних складових для приготування українського борщу. У кожної господині ця страва своя, неповторна. Але деякі овочі все ж єдині для будь-якого рецепту. До складу набору входять такі культури, як буряк Червона куля, морква Королева осені, капуста Амагер, петрушка листова Гігантелла, кріп Татран.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Справжній богатир на капустяній грядці. Гібрид достигає через 102 дні після пересадки. При вирощуванні вимогливий до вологості грунту і потребує високих доз добрив. Відрізняється високою стійкістю до фузаріозу. Качани округло-плескатої форми, з щільною внутрішньою структурою, масою до 15,0 кг, з хорошими смаковими якостями. Найголовніша перевага Мегатон F1 те, що це самий високоврожайний гібрид для квашення, який можна вживати і в свіжому вигляді.

 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Надранній (45-48 днів), всесезонний гібрид для вирощування у відкритому й закритому ґрунті. Формує короткий компактний качан циліндричної форми, ніжно-салатового кольору, з м’ясистою основою, вагою 1,0-1,5 кг. Розетка спрямована вертикально, листя подовжене, з сильними білими ребрами, яке добре змикається нагорі й має більш тонку структуру. Стійка до цвітіння й стрілкування, добре витримує спеку, чудово зберігається. Вживається в свіжому вигляді в салатах, а також у різноманітних гарячих стравах.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середньопізній сорт із вегетаційним періодом 150-160 днів. Рослина із товстим стеблом середньої висоти (110-125 см). Тверді зелені качанчики ростуть щільними рядами. Сорт відрізняється високою морозостійкістю. Збирати урожай можна до перших заморозків. Призначена для свіжого споживання та заморозки. Характеризується високими смаковими якостями, використовується для дієтичного харчування.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ранньостиглий та дуже високопродуктивний гібрид брюссельської капусти. Завдяки своїм характеристикам здатен стати ідеальним вибором для саду, оскільки є дуже легким у вирощуванні та стійким до вилягання.