Насіння кавуна Грей беле 20шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Кавун Грей Беле – це сорт кавуна типу Чарльстон Грей створений американськими селекціонерами. На сьогоднішній день кавун Грей Беле одержав широке поширення, його вирощують багато селекційні компанії. Популярність кавуна полягає в незвичайному забарвленні шкіри, інтенсивно-малиновою м’якоті, високим відсотком цукру і дуже дрібною кісточкою.
Основні характеристики кавуна Грей Беле:
– тип Чарльстон Грей;
– середньостиглий;
– період дозрівання становить 80-85 днів (з моменту масових сходів);
– колір шкірки сіро-зелений з невеликими мармуровими смужками;
– м’якоть агресивно малинового кольору;
– м’якоть має підвищений вміст цукру;
– насінини у дозрілих плодах дуже дрібна (насіння мало);
– середня вага плоду 8-9 кг;
– форма плоду — округла, злегка овальна;
– кількість плодів на одній рослині 2-3 шт.;
– шкірка середньої товщини (абсолютно стійкий до сонячних опіків);
– дозрілі плоди після збору відмінно зберігаються;
– готова продукція відмінно переносить транспортування на будь-які відстані.
Оригинальные коды товаров
Чудовий ранній сорт (75-80 днів). Плоди великі, масою 8-14 кг, округлі, світлозеленого з темними смужками, забарвлення, округло - овальної форми. М’якуш темно-червоний, малонасіннєвий, ніжний, солодкий, дуже смачний. Насіння дрібне, коричневе. Транспортабельність плодів хороша.
Оригинальные коды товаров
Скоростиглий, середньоплетистий. Плід куллястий, чорно-зелений з прихованим малюнком. М'якіть ніжна, соковита. Транспортабельність середня. Цінність сорту - в стійкості до знижених весняних температур.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).