Кукурудза розлусна Гостинець 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Кукурудза Гостинець – гібридний сорт кукурудзи з зернами, що лопаються, з яких виходить смачний попкорн. Сорт середньостиглого терміну дозрівання, від сходів насіння до технічної стиглості 80 діб. Рослина прямостояча, у висоту досягає 200-220 см, стійка до вилягання. Формує конічні качани, довжиною до 20 см із жовтими зернами. При нагріванні зерна розтріскуються та збільшують свій обсяг на 26-28%. Смакові якості – відмінні, вживається в їжу підсоленою чи підсолодженою. Початки можна зберігати, не знімаючи листя, за нульової температури не більше 20 діб.
Сорт кукурудзи Готель висівається наприкінці квітня – початок травня у відкритий ґрунт. Насіння починає проростати при температурі вище +8 ° С, молоді паростки здатні перенести невеликий мороз. Культура вирощується по всій території України. Віддає перевагу сонячним ділянкам і легкому, родючому грунту з великим вмістом гумусу. Для перехресного запилення кукурудза рекомендується висаджувати чотири ряди.
Висівають (місяць, глибина) - IV-V, 3-5 см
Схема висадки (см) - 70×50
Збирають (місяць) - VI-IX
Оригинальные коды товаров
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.