Насіння солодкої кукурудзи МАРМУРОВА УКРАЇНСЬКА F1 10 Г GL SEEDS 10г
Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)
Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)
Самовывоз из магазина (Бесплатно)
- Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
- Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
- Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Насіння кукурудзи суперсолодкої Мармурова Українська F1 Gl Seeds Україна
Ранньоспілий гібрид цукрової кукурудзи Мармурова Українська — у новому стилі біколор, має термін дозрівання 70-72 дні від появи сходів. Культура формує великі кочани — до 22 см, з вмістом 25% білих і 75% жовтих зерен. Кукурудза цього сорту характеризуються надзвичайно привабливим товарним виглядом, має чудові смакові властивості, завдяки великій кількості цукрів. Сорт високоврожайний, стійкий до хвороб. Кукурудза Мармурова підходить для вживання у свіжому та вареному вигляді, для приготування на грилі, заморожування та консервації.
Інструкція та терміни посіву насіння кукурудзи солодка Мармурова Українська F1 10 г
Висівати кукурудзу необхідно в добре прогрітий ґрунт до температури +12 °C і вище, у квітні-травні місяці на добре освітлену ділянку. Насіння саджати квадратно-гнізовим способом, дотримуючись відстані між лунками — 40-50 см. Лунки попередньо полийте невеликою кількістю теплої води. Покладіть насіння в лунки — по 2-3 штуки, заглушивши на 5-7 см. Присипте їх зволоженим ґрунтом, а потім — сухим. Посадки ще раз полийте, потім їх можна накрити плівкою, до появи сходів. Зріст з'являться через 10-12 днів. Надалі рослини потрібно прорідити, залишивши в лунці найміцніші сіянці. Подальший догляд полягає в регулярному поливу, прополці та окучуванні землі між кущами, а також внесенні мінеральних добрив.
Оригинальные коды товаров
Рання селекція, плоди дозрівають (70-75 днів) високоврожайний гібрид універсального використання.
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.