Каталог товаров

Насіння солодкого перцю Лайлак Белл 0.2г

Артикул: 225-1044
Нет на складе
Есть в наличии
Выберите вариант:
0.2г
13 грн
10 грн
/ за шт
-23 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Перець Солодкий Лайлак Белл - це незвичайний сорт дуже раннього терміну дозрівання, плоди темно-фіолетовий дуже красиві!

Різновид: солодкий перець
Терміни дозрівання: ультраранній термін
Колір плоду: вишневе забарвлення
Форма плода: конусоподібна
Маса плоду: 100 - 200г
Товщина стінок: товста

Ультраранній сорт перцю. Плоди великі від фіолетового до темно-вишневого забарвлення, конусовидної форми, товсті стінка, соковиті.

Висівають насіння (місяць, глибина) - II-III, 1,5 см
Схема висадки (см) - 70х40
Збирають (місяць) - VIII-IX

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середній термін дозрівання, до технічної стиглості – 125-135 днів. Кущ слабо гілкується досягає до 80-100 см у висоту. Плоди насичено оранжевого кольору, глянсові, кубоподібною формою досягають до 10 см завдовжки, середня маса 200-250 г, товщина стінки 8 мм. М'якуш щільний, соковитий, усередині плід поділяється на кілька камер.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Казково-оригінальний сорт раннього терміну дозрівання (100-110 днів). Кущ низькорослий, міцний. Плоди червоно-малинові в технічній зрілості, глянсові, форми, схожої на капелюшок гнома, товстостінні- 8-10мм. М'якуш соковитий, хрусткий, медовий.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ранньостиглий гібрид солодкого перцю ( 72-80 днів після висадки розсади), для вирощування у відкритому грунті та теплицях. Плід перцю має кубовидно видовжену форму, на поперечному розрізі перцю чотири камери. В технічній стиглості темно-зелений, а в біологічній плоди стають темно-червоні. Плоди цього гібрида стійкі до сонячних опіків, щільні, легко транспортуються, довго зберігають товарний вигляд і можуть зберігатися при визначених умовах зберігання.