Насіння петрушки Гігантела SeedEra 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Петрушка «Гігантела»
Ранньостиглий листовий сорт для посіву навесні і під зиму, вегетаційний період 65-80 днів. Розетка потужна, налічує близько ста листків. Стебла довгі, висотою 25-30 см. Листя темно-зелене, соковите, ніжне, з сильним ароматом і високим вмістом вітаміну С, швидко відростає після зрізу.
«Гігантела» цінується за рясну зелену масу, добре зимує у відкритому грунті і ранньою весною швидко відрощує свіжу зелень.
Підготовка ґрунту
Петрушка невибаглива холодостійка рослина може рости на будь-яких грунтах, і навіть у півтіні, але особливо вдається на сонячних і родючих ділянках.
Висів насіння петрушки «Гігантела»
Сіють навесні - з другої половини квітня, починає проростати при +5°С, а сходи можуть витримати заморозки до -9°С. Зерна закладають у борозенки неглибоко, на 0.5-1 см. Насіння сходить недружно і дуже довго, на 15-20-й день, тому його бажано замочити. Необхідно помістити в мішечок з марлі, занурити в теплу воду на добу, а потім підсушити до сипучості.
Можна сіяти і під зиму, у жовтні-листопаді, тільки сухим насінням.
З якими культурами краще рости петрушці «Гігантела»?
Гарно «дружить» на одній грядці з багатьма зеленими культурами, наприклад листовим і качанним салатами.
Збір врожаю
Протягом літа листя зрізають у міру потреби, залишаючи черешки 4-5 см. Це відмінна вітамінна заготівля на зиму, частину врожаю можна висушити в тіні, а іншу частину можна заморозити разом з нарізаними помідорами і перцем для супових заправок.
Оригинальные коды товаров
Сорт ранньостиглий. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110 – 120 днів. Коренеплід конусоподібний. М’якуш білий, має різкий аромат, з відмінними смаковими властивостями. Його широко використовують у консервуванні, кулінарії для супів, приправ та в медицині.
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.
Оригинальные коды товаров
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригинальные коды товаров
Ця пряно-вкусова багаторічна рослина. Є холодостійкою культурою, віддає перевагу родючим ґрунтам, світлим ділянкам, не переносить надлишкового зволоження. Розмножують насінням, відростками, поділом куща. Зелень зрізають, коли стебла відростять до 25 см, у перший рік зелену масу зрізають 1 раз, а з другого — кілька разів. Рослина на одному місці може рости 5-10 років.
Оригинальные коды товаров
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.