Каталог товаров

Насіння петрушки Новас

Артикул: 225-426
Нет на складе
Есть в наличии
15 грн
12 грн
/ за
-20 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Характеристики
  • сорт:
    ранній
  • Країна-виробник:
    Україна
  • Країна реєстрації бренду:
    Україна
  • Колір:
    Зелений
  • Стійкість:
    Холодостійкий сорт. Має комплексну стійкість до захворювань листя, включаючи борошнисту росу. Чудово адаптується до різних кліматичних умов і грунтів.
  • Додаткові характеристики:
    Універсальна у використанні і підходить як для свіжого ринку, так і для переробки.
  • Вага в упаковці:
    0.001кг (1г)
  • Особливості:
    "Справжній" смак і аромат петрушки.
Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Сорт кропу, гідний столу богів! Його назва, що означає "їжа богів", повністю відповідає його якостям. Цей середньоранній сорт цінується за надзвичайно сильний, насичений та приємний аромат, який здатний перетворити будь-яку страву.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Ця пряно-вкусова багаторічна рослина. Є холодостійкою культурою, віддає перевагу родючим ґрунтам, світлим ділянкам, не переносить надлишкового зволоження. Розмножують насінням, відростками, поділом куща. Зелень зрізають, коли стебла відростять до 25 см, у перший рік зелену масу зрізають 1 раз, а з другого — кілька разів. Рослина на одному місці може рости 5-10 років. 

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Сорт ранньостиглий. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110 – 120 днів. Коренеплід конусоподібний. М’якуш білий, має різкий аромат, з відмінними смаковими властивостями. Його широко використовують у консервуванні, кулінарії для супів, приправ та в медицині.