Каталог товаров

Насіння Мікрозелень Базилік фіолетовий 10г

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Оригинальные коды товаров

Споживання відрослих пагонів базиліка покращує кровообіг, регулює рівень глюкози в крові, підвищує артеріальний тиск. Виявляють позитивний вплив при бронхіальній астмі. Підтримують здоров'я репродуктивної системи як у чоловіків, так і у жінок. Володіють властивостями імуномодулятора завдяки фітонцидам і вітаміну C. Підсилюють стійкість нервової системи до депресивних станів і стресів.

60,00 грн
55,00 грн
-8.33 %
+
Способы доставки

   Новая Почта в отделение (по тарифам перевозчика)

   Новая Почта курьером (по тарифам перевозчика)

Самовывоз из магазина (Бесплатно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата картой Visa или Mastercard через WayForPay
  • Оплата при получении товара (наложенный платеж или курьеру)
  • Безналичная оплата (IBAN) - оплатите на счете без НДС
Описание

Мікрозелень (мікрогрін) фіолетового базиліка – це молоді паростки, які завдяки чудовим смаковим якостям і корисним властивостям по праву вважаються царською травою.

Паростки базиліка мають приємний аромат та інтенсивний, злегка солодкий, пряний, гострий і пікантний смак. Поєднуються з усіма овочевими, м'ясними, рибними стравами. Особливо смачні страви з томатів з додаванням базиліка.

Користь

Мікрозелень базиліка містить прості цукри, таніни, каротин, флавоноїди (група речовин, що містяться в овочах, фруктах, ягодах і зелені та впливають на дію ферментів в організмі людини), глікозиди, фітонциди, вітаміни С, К, В2, А, Р, РР , ефірні та рослинні масла. Мікрогрін добре впливає на нервову систему, усуває дискомфорт у шлунку, нормалізує газообмін у кишечнику.

Вирощування

Для вирощування мікрозелені у домашніх умовах потрібно взяти: насіння; тару для вирощування (одноразові або багаторазові контейнери з кришкою, міні-парники, пророщувач); субстрат (килимок з льону, джутовий килимок, кокосовий субстрат, решітки або ситечка, крапельний мат, медична вата і марля і т.д.); ручний розпилювач для поливу. Покладіть на дно тари обраний субстрат і зверху рівномірно розподіліть насіння, так щоб вони покрили всю площу, уникаючи утворення грудок. Потім насіння і субстрат добре зволожте з розпилювача. Після поливу накрийте тару кришкою і поставте в тепле темне місце. Під час проростання насіння потрібно періодично провітрювати і зволожувати в міру підсихання. При надмірному поливі і недостатньому провітрюванні, насіння можуть запліснявіти. Як тільки насіння проростуть, приберіть кришку і перенесіть тару у світле місце (підвіконня, балкон, лоджія).

Важливо!

Варто уникати прямих сонячних променів, так як вони можуть занадто пересушити насіння. Подальший догляд полягає в обприскуванні зелені два рази в день у міру підсихання. Залежно від вирощуваної культури, мікрозелень буде готова до зрізу через 10 днів. Для її зрізу використовуйте ножиці. Зрізані паростки потрібно акуратно скласти в пластиковий контейнер і розмістити в холодильнику. Зберігати контейнер із мікрогріном у холодильнику можна до 5 днів.

Рекомендації: Пінцети можна застосовувати, щоб дістати зіпсоване насіння. Перекис водню можна використовувати для обприскування насіння, щоб вони не пліснявіли.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Найпопулярніша пряна трав'яниста рослина, родом із Південно-Східної Азії. Є джерелом вітамінів С, В1, В2, РР та ефірних олій. Кущ розгалужений, виростає до 30-40 см у висоту, формуючи густу крону. Листя м'яке, гладке, зеленого забарвлення, стебла та молодий приріст – фіолетові, що надає рослині свою родзинку. Активно використовують у приготуванні страв тайської кухні. Листя базиліка Тайський має солодкуватий пікантний смак із приємним анісовим ароматом. Сушений базилік заварюють як аналог зеленого чаю.

Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.