Каталог товаров

Насіння пряно-ароматичної культури Базилік Фіолетовий

Артикул:
Нет на складе
Есть в наличии
Модель:
Оригинальные коды товаров

Рослина, яка приносить максимальне задоволення від візуального та гастрономічного досвіду. Темно-фіолетовий базилік може стати справжньою родзинкою, якщо його розкидати по салату або зв'язати в більш яскравий букет. Його суцвіття мають фіолетово-рожевий відтінок, який також можна використовувати для створення квіткових декорацій.

13,00 грн
11,00 грн
-15.38 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

Базилік «Фіолетовий»

Однорічна пряно-ароматна рослина, великолистий сорт. Кущ гарний гіллясте декоративний, висотою до 50 см. Листя довгасто-овальне, темно-фіолетове, з різьбленим краєм, містять рутин, каротин, аскорбінову кислоту, залізо, мінеральні речовини.
Базилік фіолетовий використовують як приправу в салати, супи, підливи, м'ясні і рибні страви, до соусів і маринадів, для ароматизації овочевих консервів і солінь.

Підготовка ґрунту
Базилік любить сонячні, родючі, добре водо- та повітропроникні ділянки. На постійно вологих і важких землях розвивається погано і зрештою гине. Не можна вирощувати кілька років поспіль на одному місці, це може привести до масового захворювання рослин фузаріозом. Повертати базилік на колишнє місце посадки можна не раніше ніж через 5 років. Можна посадити під молодими фруктовими деревами, крона яких ще не дає тіні. Виходить декоративне ароматне фіолетове коло, і красиво і корисно - сильний запах базиліка відлякує від дерев шкідників.

Висів насіння базиліка фіолетового
Дуже теплолюбний, страждає від найменшого зниження температури і зовсім не виносить заморозків, тому зернята у відкритий ґрунт висівають на початку червня. Комфортний режим появи сходів +25°C.

З якими культурами краще рости базиліку?
У спільних посадках з горохом, зменшує пошкодження злісним шкідником гороху - бобовою зерновкою. Пошкоджений жуком горох не можна вживати в їжу або на корм худобі без попередньої обробки.

Збір врожаю
Як і більшість пряних трав, базилік фіолетовий, необхідно збирати окремими листочками, намагаючись не пошкодити і не висмикнути кущик. Щоб домогтися максимального розгалуження, потрібно видаляти квітконоси, які з'являються, це дасть можливість зрізати молоді та ніжні пагони пару разів на сезон.

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.

Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Споживання відрослих пагонів базиліка покращує кровообіг, регулює рівень глюкози в крові, підвищує артеріальний тиск. Виявляють позитивний вплив при бронхіальній астмі. Підтримують здоров'я репродуктивної системи як у чоловіків, так і у жінок. Володіють властивостями імуномодулятора завдяки фітонцидам і вітаміну C. Підсилюють стійкість нервової системи до депресивних станів і стресів.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Містять ефірні олії, вітаміни А, Р, В2, С, каротин, рутин і фітонциди. Молоді листочки додають свіжі салати, овочеві супи, гарніри і прикрашають всі страви. Мікрозелень базиліка має антисептичну і протизапальну дію, зміцнює стінки судин, допомагає нормалізувати вагу.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.