Насіння листового салату Сніжинка 1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Салат Сніжинка - ультраранній сорт листового салату, можна вживати через 20-25 днів з моменту сходів насіння. Розетка компактна, пряма, що складається з 10-18 зелено-жовтих листків, подовженої форми. Краї листя хвилясті, сильно зубчасті. Смакові якості високі, соковиті, хрусткі, дегустаційна оцінка 4,7-5 балів. Сорт характеризується гарною стійкістю до стеблування та дружною віддачею врожаю. Використовується для салатів, декорування страв та для вживання у свіжому вигляді.
Салат Сніжинка призначений для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. Віддає перевагу сонячним ділянкам, без протягів. Добре ростуть на легких, повітропроникних ґрунтах, багатими на поживні речовини. Найкращими попередниками для салату є картопля та капуста.
Висівають (місяць, глибина) - ІІ-VІІІ, 1-1,5 см
Схема висадки (см) - 30х30
Збирають (місяць) - ІV-ІX
Оригинальные коды товаров
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригинальные коды товаров
Ранньостиглий сорт, який дозріває через 20-28 днів від сходів, з невеликими листочками, що мають приємний аромат та пікантний смак, нагадуючи одночасно хрін, гірчицю та редьку. Цей сорт володіє високою вологолюбністю, і в жаркі періоди листя може грубіти та втрачати харчову цінність.
Оригинальные коды товаров
Господарська стиглість настає через 20-28 днів від моменту появи сходів. Рослина вологолюбива, в спекотну погоду листя грубіє і втрачає харчову цінність. В домашніх умовах можна вирощувати цілий рік. В їжу використовують ароматне листя, яке має приятний пікантний смакю Використовується для приготування салатів, соусів, як приправа до мясних і рібних страв.