Каталог товаров

Насіння Салату 4 сезони 10г

Артикул: 225-960
Нет на складе
Есть в наличии
Выберите вариант:
10г
39 грн
34 грн
/ за шт
-13 %
+
Способы доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способы оплаты
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Описание

Насіння салату 4 сезона GL Seeds

Один з найпопулярніших скоростиглих (35-45 днів) сортів. Рослина прямостояча, діаметром 24-25 див. Лист яскраво-зелений з дрібнозубчастим краєм, великий, щільний і хрусткий. Смакові і товарні якості відмінні. За рік збирають кілька врожаїв.

Салат Чотири сезону інструкція та строки посіву насіння 5 г

Грядку піднімають приблизно на 15 см. Послідовність посадкових робіт:

  • Роблять паралельні смуги на довжину всієї посадкової ділянки.
  • Інтервал між борознами – 20 см
  • Поглиблюють насіння на 2 см.
  • Засипають ґрунтом, поливають органікою.

Через 2 тижні з'явиться перша поросль, після формування розетки з 3 листків рослину пікірують. Проріджують таким чином, щоб між кущиками залишилося не менше 15 см. Шпинат не переносить щільну посадку.

 

Отзывы
Пока нет комментариев
Написать отзыв
Имя*
Email
Введите комментарий*
Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Быстрый заказ
Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до збору зелені 20-30 днів. Листки середнього розміру, розсіченої форми, зеленого забарвлення, приємного горіхово-гірчичного смаку. Збір зелені проводиться при досягненні рослинами висоти 10-15см. Без ГМО.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Господарська стиглість настає через 20-28 днів від моменту появи сходів. Рослина вологолюбива, в спекотну погоду листя грубіє і втрачає харчову цінність. В домашніх умовах можна вирощувати цілий рік. В їжу використовують ароматне листя, яке має приятний пікантний смакю Використовується для приготування салатів, соусів, як приправа до мясних і рібних страв.

Быстрый заказ

Оригинальные коды товаров

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).