Насіння томату Зебра біла 0,1г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Томат «Зебра біла»
Середньостиглий високоврожайний сорт помідорів для теплиць і відкритого грунту. Кущ потужний, з густим листям, індетермінатний, більше 1,5 м. Плоди округлі, з ніжною прозорою шкіркою, вагою 50-70 г. У технічній стиглості - зеленого кольору з білими смугами, при повному дозріванні кремово-білі з жовтими смужками. Смак з солодкувато-фруктовими нотками.
Сорт «Зебра біла» надзвичайно красивий, невибагливий, універсального призначення.
Висів насіння на розсаду
У березні на глибину 1 см.
Щільність висаджування розсади томата «Зебра біла»
В рядах між рослинами відстань 50-55 см, міжряддя - 60-70 см. Слід пам'ятати, що у відкритий ґрунт садять, коли пройде загроза нічних заморозків. Перед висаджуванням молоді томати потрібно загартувати, поступово привчити до сонця, інакше згорять.
З якими культурами краще рости томатам?
Легко уживаються з морквою, її глибоке коріння розпушує ґрунт навколо кущів, завдяки чому поживні речовини і вода, а також повітря легше циркулюють навколо коренів томата.
Збір урожаю
У липні-серпні, для кліматичних зон України.
Оригинальные коды товаров
Високорослий крупноплідний томат, для відкритого та закритого грунту, з щільною та соковитою м'якоттю, салатного типу. Розсада помідорів із закритою кореневою системою, рослини здорові та повністю готові до висадки у грунт.
Оригинальные коды товаров
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.