Насіння цибулі Штутгартер Різен 10г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Цибуля Штутгартер Різен – ранній сорт салатної ріпчастої цибулі для тривалого зберігання. Період дозрівання триває приблизно 100-110 днів від появи сходів. Сорт успішно вирощується у відкритому ґрунті по всій території України. Демонструє невибагливість і пластичність, а також хворобостійкість і високу продуктивність при мінімальному догляді. Рослина потужна, з добре розвиненою кореневою системою. Активно нарощує листовий апарат темно-зеленого кольору з рясним восковим нальотом.
Насіння цибулі ріпчастої Штутгартер Різен висаджують в нейтральні, поживні ґрунти, дотримуючись сівозміни. Рекомендована норма посіву – 0,8-1,0 г/кв.м. Для збільшення схожості насіння можна попередньо замочити і проростити. Подальший догляд за культурою полягає в регулярному поливі, розпушуванні ґрунту, прибирання бур'яну. При необхідності слід прорідити посадку і внести органічні добрива.
Цибуля ріпчаста Штутгартер Різен формує плоско-округлі цибулини з верхньою лускою високої якості, жовто-коричневого кольору. Вага плодів – 140-180 грам. М'якоть білосніжна, внутрішні луски щільно прилягають одина до одної. Сорт відрізняється приємним, ніжним, солодкуватим смаком без гіркоти, а також приємним ароматом і великою кількістю соку. Містить значну кількість вітамінів, мінеральних солей і корисних мікроелементів. Зібраний урожай можна транспортувати на великі відстані і зберігати протягом 5-6 місяців.
Особливості цибулі ріпчастої Штутгартер Різен:
- вегетаційний період – 100-110 днів;
- підходить для вирощування у відкритому ґрунті в різних агрокліматичних регіонах;
- пластичність до кліматичних умов;
- стабільна врожайність;
- хворобостійкість;
- відмінні смакові якості і висока поживна цінність;
- транспортабельність і лежкість;
- використовується для кулінарних цілей, переробки, заморозки і сушки на приправи.
Оригинальные коды товаров
Рослина формує плоди правильної округлої форми (маса одного – 100 г), які відрізняються своїм гострим пікантним смаком. Приємний присмак підкреслить будь-яку страву: це може бути перше, друге або легка закуска.
Оригинальные коды товаров
Багаторічна холодостійка рослина. Листя тонке, шилоподібне, трубчасте. Утворює крихітну цибулину з відкритими соковитими лусочками. Сухі лусочки мають фіолетово-червоне забарвлення. Росте на родючих, добре зволожених ґрунтах. Зелену масу збирають у 2-3 прийоми із середини травня до жовтня. У їжу використовують зелене перо, що містить величезну кількість білка, вуглеводів, мікроелементів. Крім харчової цінності, цибуля-шніт має також декоративне значення, коли цвіте красивими фіолетовими кольорами.
Оригинальные коды товаров
Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа).