Добриво Сотка для огірків, кабачків і динь 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Водорозчинне добриво Сотка для огірків, кабачків і динь
Препаративна форма: кристалічний порошок (20г)
Переваги:
*більше зав’язі;
*хрумкі, без гіркоти зеленці;
*насичений колір, ніжна шкірочка, щільна структура;
*збільшений період плодоношення;
*ідеальні плоди для консервування.
Склад (%): азот 19, фосфор 6, калій 20, магній 1.5, сірка 3.0, бор 0.05, мідь 0.6, залізо 0.11, марганець 0.01, молібден 0.001, цинк 0.04
Інструкція з використання:
Для обробки рослин добривом необхідно приготувати розчин, розчинивши 20 грамів добрива в 10 літрах води. Це робиться на стадії посадки і в період активного росту рослин.
Поливати рослини цим розчином рекомендується кожні 10-14 днів, використовуючи норму від 0.5 до 1 літра на кожну рослину.
Обприскування слід проводити кожні 7-10 днів, використовуючи 10 літрів розчину на площу 1.5-2
Також можна використовувати сухе внесення під кущ у кількості 2-3г, після чого рясно зволожити.
Оригінальні коди товару
Комплексний стартовий продукт для стимулювання фізіологічних процесів на ранніх етапах розвитку рослин.
Оригінальні коди товару
Органо-мінеральне добриво з підвищеним вмістом фосфору та широким спектром мікроелементів. Усуває гострий та запобігає прихованому дефіциту мікроелементів, що підвищує продуктивність культур.
Оригінальні коди товару
Комплексне органо-мінеральне добриво з високим вмістом гумінових і фульвокислот, макро- та мікроелементів. Створене для повноцінного підживлення Гарбузових культур та стимулювання процесів їх росту, розвитку та цвітіння.
Оригінальні коди товару
Унікальне добриво з антистресовою дією в умовах низьких температур.
Оригінальні коди товару
Має найбільш ефективну форму калію (карбонатна форма K2CO3), який активізує обмін речовин у клітинах та стимулює поглинання елементів кореневою системою. Калій відповідає за поліпшення показників кількості та якості врожаю, запускає асиміляційні процеси, збільшує масу плодів та підвищує вміст сухої речовини, білка та цукру в плодах та коренеплодах.