Крапля життя Імунітет до спеки. Стабілізатор покоління HQ 20мл
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Унікальне добриво з антистресовою дією в умовах високих температур.
Культури: виноград, плодово-ягідні культури, овочі, лохина, хвойні та декоративні, кімнатні та вуличні квіти.
Склад: фосфор (P2O5) – 130 г/л, калій (К2О) – 290 г/л, кремній (SiO2) – 58 г/л, водорозчинний кремній (Si) – 10,3 г/л, амінокислоти – 4,3 г/л, органічна речовина – 1,5 г/л.
* захищає від сонячних опіків;
* гарантує формування зав’язі в спеку та посуху;
* рятує від зневоднення.
Унікальність. Висока концентрація калію, фосфору та кремнію формує в рослині ефективну живильну дію, яка сповнює рослину енергією. Забезпечує формування зав’язї та підтримку водного балансу в період високих температур та посухи, превентивно захищає від грибкових захворювань.
Оригінальні коди товару
Комплексний стартовий продукт для стимулювання фізіологічних процесів на ранніх етапах розвитку рослин.
Оригінальні коди товару
Комплексне органо-мінеральне добриво з високим вмістом гумінових і фульвокислот, макро- та мікроелементів. Створене для повноцінного підживлення Гарбузових культур та стимулювання процесів їх росту, розвитку та цвітіння.
Оригінальні коди товару
Містить у своєму складі все необхідне для здорового росту і розвитку рослини. Сприяє формуванню живих квітів неперевершенної краси. Оптимальний баланс поживних речовин допомагає рослині залишатися в найкращому фізичному стані. Добриво помітно підвищує стійкість до стресових умов та подовжує тривалість життя квітів.
Оригінальні коди товару
Має найбільш ефективну форму калію (карбонатна форма K2CO3), який активізує обмін речовин у клітинах та стимулює поглинання елементів кореневою системою. Калій відповідає за поліпшення показників кількості та якості врожаю, запускає асиміляційні процеси, збільшує масу плодів та підвищує вміст сухої речовини, білка та цукру в плодах та коренеплодах.