Регулятор росту і утворення зав'язі Гіберелінова кислота 5мл
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Гіберелінова кислота - це важливий фітогормон росту та молодості рослин, який синтезується рослиною природним чином. Органічний компонент регулює процеси росту рослин, застосовується для підвищення схожості насіння, стимуляції розвитку кореневої системи, посилення ростових процесів, збільшення врожайності та якості плодів. Гібберелліни впливають на активність фізіологічних процесів рослин на різних етапах їх розвитку і концентруються в швидко зростаючих органах: дозріваючому насінні, проростках і плодах, пагонах і міжвузлях, сім'ядольних і справжніх листках, що розгортаються.
Обробка культур даним препаратом сприяє подовженню стебел та збільшенню висоти рослин, стимулює процес пробудження та проростання насіння, цибулин та бульб. У період дозрівання культура прискорює формування плодів, при цьому покращується їхня лежкість при зберіганні. Крім цього, дія гіберелінів покращує розвиток рослин у несприятливих умовах вирощування (при низькій температурі, посусі, недостатньому освітленні, в умовах короткого дня та ін.).
Гіберелінова кислота використовується у вигляді водного розчину для обприскування огірків, томатів, капусти, моркви, баклажанів, перцю, картоплі, пшениці, ячменю, кукурудзи, сої, винограду, яблуні, груші, персика, вишні, смородини, полуниці, , тюльпанів, хризантем та багатьох інших культур.
Переваги регулятора росту Гібберелінова кислота:
Препарат активізує проростання та підвищує енергію зростання насіння Органічний компонент прискорює плодоутворення та покращує якість плодів Гібберелінова кислота уповільнює процеси старіння рослин Препарат сприяє партенокарпії (розвитку незапилених плодів) Стимулятор росту активізує процес цвітіння, мінімізує опадання зав'язей. Засіб підвищує стійкість культур до стресових факторів зовнішнього середовища Найбільш характерна реакція рослин на обробку – подовження стебла, посилення вегетативного росту та подолання карликових форм рослин.
Діюча речовина: гіберелінова кислота - 100 г/л.
Культура та норма витрати препарату:
Культура |
Терміни та спосіб обробки |
Кількість води на 1 ампулу (літрів) |
Кімнатні рослини |
Обприскування для стимуляції цвітіння |
5 |
Обприскування з весни до осені (кожні 7-14 днів) |
10 |
|
Овочеві культури |
Замочування насіння перед посадкою на 24 години |
5 |
Обприскування за 10 днів перед посадкою |
8 |
|
Обприскування під час вегетації (кожні 7-14 днів) |
10 |
|
Виноград |
Обприскування перед цвітінням та в період вегетації для стимуляції партенокарпії (кожні 7-14 днів) |
5 |
Плодові та ягідні культури |
Оригінальні коди товару
Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.
Оригінальні коди товару
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригінальні коди товару
Швидка допомога кімнатним рослинам: швидко виводить рослини зі стресу та відновлює процеси росту, підтримує і поліпшує загальний стан протягом усього циклу росту та розвитку.
Оригінальні коди товару
Стимулятор інтенсивності забарвлення плодів та ягід. Покращує лежкість та транспортабельність, підвищує цукристість у плодах, посилює забарвлення. У складі препарату залізо, кальцій, бор, марганець, калій, поліцукри і моноцукри, фітогормони і амінокислоти .
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).