Насіння баклажану Матросик 0,2г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Баклажан Матросик – Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-115 днів. Кущ заввишки 60-70см, слабо розлогий. Плоди великі, подовжено-циліндричної форми, бузкового кольору з біло-жовтими смугами, довжиною 18-20см, масою 200-400г. М’якуш біло-кремовий, щільний, без гіркоти, відмінних смакових якостей. Широко використовується у домашній кулінарії.
-
Термін дозрівання:середньостиглий
-
Країна-виробник товару:Україна
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Фіолетовий з білими смужками
-
Тип:Однорічник
-
Додаткові характеристики:Сорт
-
Вага в упаковці:0.0002кг (0.2г)
-
Стікість:Легко транспортується і довго зберігається
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригінальні коди товару
Кущовий кріп, що відноситься до багатоцільового виду. Високий потенціал врожайності і стійкість до стрілкування навіть в теплих обставинах.
Оригінальні коди товару
Рослина сильна, добре розвинута, відкритого типу, має потужну кореневу систему. Характеризується як середньоранній гібрид універсального призначення, Плоди циліндричної форми, видовжені, довжиною 22-24 см, діаметром 6,5 см і масою 200 – 350 г. мають насичений блискучий темно – фіолетовий колір. Не має шипів на плодоніжках плодів. Одна із особливостей гібрида відмінний товарний вигляд та продовжений період зберігання в полі. Має досить хороший рівень польової стійкості до несприятливих погодніх умов. Може вирощуватися як у відкритому так і в закритому грунті. Рекомендується для свіжого ринка та переробки.