Матросик, насіння баклажану 0,2г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Баклажан Матросик – Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110-115 днів. Кущ заввишки 60-70см, слабо розлогий. Плоди великі, подовжено-циліндричної форми, бузкового кольору з біло-жовтими смугами, довжиною 18-20см, масою 200-400г. М’якуш біло-кремовий, щільний, без гіркоти, відмінних смакових якостей. Широко використовується у домашній кулінарії.
Оригінальні коди товару
Арахіс з високим змістом олій, білку, а також глютенів фолієвої кислоти та вітамінів B, D, E .
Оригінальні коди товару
Високоврожайний. Висота рослини — 80-120 см. Листки великі, світло-зеленого кольору, сильно розсічені, без опушення. Зелень ароматна, ніжна, соковита, багата на вітаміни, органічні кислоти та мінеральні солі.
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Плоди білого кольору, подовжено-грушоподібної форми, довжиною 16-20см, діаметром 5-7см, масою 170-250г. М'якоть біла, середньої щільності, без гіркоти. Вирощувати баклажан рекомендується через розсаду. Сорт жаростійкий, відносно стійкий до вірусних хвороб.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.