Насіння столового буряка Бордо 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Буряк столовий Бордо – середньоранній, високоврожайний сорт столового буряка. Коренеплоди кулястої форми масою 250-450 г, заглиблені в грунт приблизно на половину, легко вириваються. М’якоть темно-червоного кольору, соковита і солодка. Це один з кращих сортів для використання в кулінарії, в т.ч. для консервування.
Коренеплоди мають високу лежкість, добре зберігаються до весни, не втрачаючи смакові та товарні якості.
Даний сорт буряка стійкий до захворювань, вимогливий до родючості грунту. Теплолюбива культура, сходи не переносять заморозків. Буряк вразливий до внесення калійних добрив та золи. Буряк столовий Бордо віддає перевагу родючим, суглинистим та супіщаним ґрунтам. Догляд полягає у розпушуванні міжрядь, прополюванні та проріджуванні сходів. Оптимальна температура для росту — +15-23°С. Вегетаційний період — 90-105 днів.
Норма висіву: 1-2 г на 1 м2.
Глибина загортання насіння: 3-4 см.
Оригінальні коди товару
Ранній (поліпшений сорт Детройт). Коренеплід округлий, м’якуш темно-червоний, без концентричних кілець. Ніжний, солодкий. Сорт високотоварний. Універсального використання. Холодостійка культура. Добре росте на удобрених, родючих, легких грунтах. Посів проводити на глибину 3-4 см, коли грунт прогріється до 6-8ºС. Норма висіву – 1-1,5 г/м². Особливо потребує вологи в період проростання насіння, утворення й росту коренеплодів.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.
Оригінальні коди товару
Сорт з високою врожайністю та відмінними смаковими якостями. Плоди округлої форми, гладкої поверхні, масою 300-350 г. М'якуш темно-червоний з бордовим відтінком, ніжний, соковитий, солодкий. Сорт відносно стійкий до гнилі, транспортабельний. Рекомендується для консервування, зберігання та вирощування на ранню пучкову продукцію.
Оригінальні коди товару
Призначений для легкого збирання врожаю. Середньостиглий сорт. Коренеплоди циліндричної форми, масою 250-600 г, заглиблені в грунт на ¼ довжини, завдяки чому легко вириваються. М’якуш темно-червоний, без кілець, ніжний, солодкий. Сорт має добрі смакові якості, високу врожайність та товарність. Рекомендується для зберігання, переробки та вживання в свіжому вигляді.