Насіння буряка Мармеладка GL Seeds 3г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння буряка Мармеладка GL Seeds Україна
Ранньостиглий (строк достигання 95–120 днів) засухостійкий сорт буряка Мармеладка вінегретного типу. Коренеплоди великі, округлої форми та темно-бордового забарвлення. Середня маса буряка становить 230–500 г. Привабливий товарний вигляд і тривалий термін зберігання буряка — відмінна риса коренеплодів Мармеладка. М'якуш буряка насиченого темно-червоного кольору, щільний і солодкий. Буряк має відмінний овочевий смак, який чудово доповнює страви української кухні.
Інструкція та термін посіву насіння буряків Мармеладка 3 г
Насіння коренеплоду висівають у теплицях у березні-квітні, а у відкритий ґрунт — на початку травня. До посіву приступають, коли температура ґрунту не опускається нижче +8..+10°C. Формують борозенки глибиною 3–4 см, залишаючи відстань між рядками 20–30 см. Рясно полийте борозенки водою, після того як волога вбереться у ґрунт, розкладіть у них насіння на відстані не менше 3 см одне від одного, засипте ґрунтом і злегка ущільніть його долонею. Для проростання насінню потрібна волога, тому не допускайте пересихання грядок. Коли у сходів з’являться 1–2 справжніх листки, необхідно прорідити буряк, залишаючи між рослинами відстань 5 см. Ще через 3–4 тижні, коли у буряка буде вже 4–5 листків, проріджування повторюють, залишаючи між коренеплодами відстань не менше 10 см. Збір урожаю сорту Мармеладка проводять у липні–серпні.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий (90-110 днів) гібрид із округлою формою коренеплоду для весняного й осіннього вирощування. Плоди вагою 220-450 г, темно-бордового забарвлення, рівненькі, «зручного» розміру, в середині насиченого темно-червоного кольору, без прожилок, соковитої й щільної текстури. Урожайність 6,5-7,5 кг/м2. Стійкий до стрілкування й ураження церкоспорозом. Використовується для продукції на пучок, тривалого зберігання, переробки, в свіжому вигляді й приготування страв.
Оригінальні коди товару
Основний гібрид столового буряку для тривалого зберігання, але може використовуватися для свіжого споживання та переробки. Відрізняється слабкою кільцеватістью, гарним врожаєм і високими смаковими якостями коренеплодів. Терміни дозрівання 115-120 днів. Вміст цукру 10%.
Оригінальні коди товару
Сорт середньостиглий, вегетаційний період становить 95-120 днів. Високоврожайний, з добрими смаковими якостями. Використовують у кулінарії для консервування та квашення. Коренеплоди темно-червоного забарвлення, циліндричної форми, з бордовим відтінком без різко вираженої кільцюватості, заглиблені в землю до половини, їх легко виривати. Добре зберігаються протягом року.
Оригінальні коди товару
Сорт теплолюбивий і посухостійкий, не схильний до церкоспорозу. Має високу однорідність і товарність врожаю. Вирощується для свіжого ринку, кулінарії, переробки та зберігання.
Оригінальні коди товару
Популярний сорт столового буряка. Коренеплоди округлої форми. Сорт призначений для вживання в свіжому вигляді і переробки. Підходить для раннього вирощування. Висока стійкість до стрілкування. Коренеплоди однорідні, темно-червоні, без радіальних кілець, середньою вагою 0,25-0,3кг. Висівати 15 насінин на метр, міжряддя 30см.