Насіння буряка столового Червона куля 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Буряк столовий «Червона куля»
Ранньостиглий урожайний сорт, від посіву до збирання 80-90 днів. Плоди з гладкою шкіркою, округлі, з тонким корінцем, вагою 250 - 300 г, занурені в грунт до половини і висмикуються без особливих зусиль. М'якоть темно-червона з фіолетовим відтінком, має тонку кільцеватість, солодка, ніжна і дуже соковита. Урожайність 6-7 кг / м2.
Сорт «Червона куля» один з кращих для отримання річного врожаю. Холодостійкий, не схильний до стеблування, відносно стійкий до гнилей. Має неперевершені смакові якості, використовується для всіх видів домашньої кулінарії. Зберігається протягом 3-4 місяців.
Висів насіння
Для отримання ультрараннього врожаю столового буряка (в кінці червня), посіви здійснюють під зиму - отримані коренеплоди використовують для літнього споживання. Якщо ви плануєте споживати буряк в осінньо-зимовий період, то необхідно посіяти його на початку травня, щоб запобігти утворенню квітконосних пагонів. Для дружнього прокльовування, насіння замочують у воді або в розчині мікроелементів на 18-20 годин. Підготовлене таким чином насіння буряка висівають тільки у вологий грунт! Сходи з'являються при + 5 ° С, і вони не терплять заморозків.
Щільність висівання насіння буряка «Червона куля»
Культура не терпить затінення, тому сіють широкорядним способом, з міжряддям 45-50 см, або висаджують як ущільнювач з огірками, картоплею, цибулею, томатами по краю грядок. Відстань між насінням в борозні 7-10 см, глибина закладення 3-4 см.
З якими культурами краще рости столовому буряку?
Відмінно себе почуває у змішаних посадках з кабачками і огірками.
Збір урожаю
Забирають буряк у вересні-жовтні, коли він повністю дозріє. Обережно підкопують, очищають від землі і обрізають бадилля залишаючи черешки довжиною не більше 1 см. Після того як зрізи задубіют, коренеплоди закладають на зберігання.
Оригінальні коди товару
Основний гібрид столового буряку для тривалого зберігання, але може використовуватися для свіжого споживання та переробки. Відрізняється слабкою кільцеватістью, гарним врожаєм і високими смаковими якостями коренеплодів. Терміни дозрівання 115-120 днів. Вміст цукру 10%.
Оригінальні коди товару
Ідеальний вибір для отримання солодких та соковитих коренеплодів. Цей сорт буряка забезпечить вам вишуканий врожай для приготування смачних страв.
Оригінальні коди товару
Підходить для тривалого зберігання, переробки та споживання в свіжому вигляді. Форма плоду циліндрична, вирівняна, а його м'якоть має темно-червоний колір, що надає особливий смаковий аромат. Однією з ключових переваг цього гібриду є маленька коренева шийка та невелика листова розетка.
Оригінальні коди товару
Коренеплід середніх розмірів вагою 200 – 350 г, округлої форми, з гладкою поверхнею. Вегетаційний період 100-110 днів. М’якоть темно-червоного кольору, без кілець, приємного солодкого смаку. Сорт має великий попит завдяки високій врожайності і прекрасним смаковим якостям. Стійкий до церкоспорозу та стрілкування.
Оригінальні коди товару
Середньоранній, високоврожайний сорт столового буряка. Коренеплоди кулястої форми масою 250-450 г, заглиблені в грунт приблизно на половину, легко вириваються. М'якоть темно-червоного кольору, соковита і солодка.