Насіння буряка столового Червона куля 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Буряк столовий «Червона куля»
Ранньостиглий урожайний сорт, від посіву до збирання 80-90 днів. Плоди з гладкою шкіркою, округлі, з тонким корінцем, вагою 250 - 300 г, занурені в грунт до половини і висмикуються без особливих зусиль. М'якоть темно-червона з фіолетовим відтінком, має тонку кільцеватість, солодка, ніжна і дуже соковита. Урожайність 6-7 кг / м2.
Сорт «Червона куля» один з кращих для отримання річного врожаю. Холодостійкий, не схильний до стеблування, відносно стійкий до гнилей. Має неперевершені смакові якості, використовується для всіх видів домашньої кулінарії. Зберігається протягом 3-4 місяців.
Висів насіння
Для отримання ультрараннього врожаю столового буряка (в кінці червня), посіви здійснюють під зиму - отримані коренеплоди використовують для літнього споживання. Якщо ви плануєте споживати буряк в осінньо-зимовий період, то необхідно посіяти його на початку травня, щоб запобігти утворенню квітконосних пагонів. Для дружнього прокльовування, насіння замочують у воді або в розчині мікроелементів на 18-20 годин. Підготовлене таким чином насіння буряка висівають тільки у вологий грунт! Сходи з'являються при + 5 ° С, і вони не терплять заморозків.
Щільність висівання насіння буряка «Червона куля»
Культура не терпить затінення, тому сіють широкорядним способом, з міжряддям 45-50 см, або висаджують як ущільнювач з огірками, картоплею, цибулею, томатами по краю грядок. Відстань між насінням в борозні 7-10 см, глибина закладення 3-4 см.
З якими культурами краще рости столовому буряку?
Відмінно себе почуває у змішаних посадках з кабачками і огірками.
Збір урожаю
Забирають буряк у вересні-жовтні, коли він повністю дозріє. Обережно підкопують, очищають від землі і обрізають бадилля залишаючи черешки довжиною не більше 1 см. Після того як зрізи задубіют, коренеплоди закладають на зберігання.
Оригінальні коди товару
Середньопізній високоврожайний сорт столового буряка, адаптований до різних умов вирощування. Тривалість вегетаційного періоду 100-105 днів. Формує невелику розетку листя. Коренеплоди гладенькі, правильної округлої форми, насичено-червоного кольору, мають відмінні смакові якості. Вирізняються високою вирівняністю та товарністю. Середня маса 250 г. Сорт стійкий до стрілкування, витривалий та пластичний. Придатний для свіжого ринку, переробки та тривалого зберігання.
Оригінальні коди товару
Середньоранній, високоврожайний сорт столового буряка. Коренеплоди кулястої форми масою 250-450 г, заглиблені в грунт приблизно на половину, легко вириваються. М'якоть темно-червоного кольору, соковита і солодка.
Оригінальні коди товару
Підходить для тривалого зберігання, переробки та споживання в свіжому вигляді. Форма плоду циліндрична, вирівняна, а його м'якоть має темно-червоний колір, що надає особливий смаковий аромат. Однією з ключових переваг цього гібриду є маленька коренева шийка та невелика листова розетка.
Оригінальні коди товару
Відносно новий сорт буряка середніх термінів дозрівання (105-120 днів), який полюбився дачникам за соковитий, ніжний, солодкий смак м'якоті, невеликі рівномірні округлі коренеплоди вагою 200-300 грамів і хорошу лежкість. Сорт буряків Бона не має кілець на зрізі і стійкий до більшості хвороб.
Оригінальні коди товару
Сорт середньостиглий, з вегетаційним періодом 90-120 днів, урожайний, з добрими властивостями. Це один з найкращих сортів для використання в кулінарії, консервування та квашення. Добре зберігаєтья протягом року. Коренеплоди темно-червоні, кулястої форми з бордовим відтінком, без різко вираженої кільцюватості, заглиблені в землю до половини і легко вириваються.