Насіння буряка столового Зепо F1 200шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Насіння столового буряку Зепо F1, упаковка 200 шт
Ранньостиглий гібрид столового буряка універсального призначення. Вегетаційний період 85-90 днів.
Листя довге та міцне, з малою площею кріплення. Коренеплоди круглі, з гладенькою поверхнею, темно-червоного кольору. Прекрасні смакові якості.
Використовують для свіжого ринку, переробки та зберігання.
Підходить для вирощування в другому обороті.
Маса плоду 300-500 г. Густота стояння 30-50 на м.кв.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт червоного буряка. Це покращений сорт “Циліндра”. Плід довгий, рівний загострений знизу. Легко виймається з землі. М’якуш насичено – червоний, ніжний, смачний , солодкий. Без радіальних світлих кругів. Середня маса плоду 250-400 г. Цей сорт дуже добре зберігається всю зиму, стійкий до гнилей. Особливістю буряка Атаман є ще й те, що листова резетка мала і прямостояча- що дуже зручно при зборі урожаю.
Оригінальні коди товару
Ідеальний вибір для отримання солодких та соковитих коренеплодів. Цей сорт буряка забезпечить вам вишуканий врожай для приготування смачних страв.
Оригінальні коди товару
Cередньостиглий сорт кропу. Вегетаційний період — 30-45 днів. Листки великі, темно-зелені з восковим нальотом, соковиті, ароматні. Кріп Грибовський має багатий хімічний склад, що забезпечує високу харчову цінність: 50г кропу заміняє 150г помідорів.
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.