Каталог товарів

Насіння Дині Тітовка GL Seeds 10г

Артикул: 225-923
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
10г
38 грн
35 грн
/ за шт
-8 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Диня Тітовка Gl Seeds

Ультраранній сорт дині. Форма плоду кругла, забарвлення жовто-оранжева. Маса до 3 кг. Сорт характеризується відмінною врожайністю, транспортабельністю і лежкістю.

Диня Тітовка інструкція та терміни посіву насіння 3 г

Вирощуючи розсаду дині, важливо знати, коли потрібно садити насіння і коли настає момент посадки в ґрунт на грядці. В теплиці та на відкриті грядки диню висаджують на початку червня, коли температура повітря вже стабільно висока. А значить, посадка насіння припадає на середину або кінець квітня.

 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт дині, відомий своєю стабільною врожайністю та гарною лежкістю. Плоди кулясті, гладенькі, з жовто-оранжевою шкіркою, без малюнка. М'якоть біла, солодка, ніжна та ароматна. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Дружно формує врожай та відрізняється тривалим та стабільним плодоношенням. Плоди овальної форми, масою 1,5-2,5 кг з тоненькою шкіркою жовто-зеленого кольору. М'якоть біло-жовтого кольору, соковита, дуже солодка та ароматна.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.