Білий, насіння патисону
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Скоростиглий сорт патисона. Вегетаційний період від появи сходів до технічної стиглості плодів становить 40-45 днів. Рослина кущова. На одній рослині формується 12-15 плодів. Плід тарілкоподібної форми з опуклою серединою і рідко зубчатими краями, масою 300-350 г. Поверхня сегментована з гладкою шкіркою білого кольору. Плоди збирають недозрілими для широкого використання в консервній промисловості і домашній кулінарії. Ціниться як дієтичний продукт. Характеризується дружнім достиганням та високою врожайністю.
-
сорт:скоростигла
Оригінальні коди товару
Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.
Оригінальні коди товару
Високоврожайний. Висота рослини — 80-120 см. Листки великі, світло-зеленого кольору, сильно розсічені, без опушення. Зелень ароматна, ніжна, соковита, багата на вітаміни, органічні кислоти та мінеральні солі.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт столових гарбузів. Забарвлення м'якоті інтенсивно оранжеве. Плоди грушовидні, тонкошкірі, солодкі. Лежкість до 6 місяців.
Оригінальні коди товару
Середньопізній сорт із вегетаційним періодом 130 днів. Плоди масою 5-10 кг, синьо-зеленого кольору з пухирчастою оболонкою, за формою схожі на тюрбан. М'якуш відмінної якості, жовто-помаранчевого кольору, товстий, солодкого смаку, без терпкості, у сирому вигляді можна їсти просто як яблуко.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).