Каталог товарів

Насіння фізалісу Ананас 0,1г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Теплолюбна рослина, вирощується розсадним способом.  Cходи з'являються через 7-8 днів. У відкритий грунт висаджують, коли мине загроза заморозків. Плоди дрібні оранжево-жовті, массою до 5 г. Солодко-кислі ароматні ягоди особливо смачні в сушеному (40С) вигляді і нагадують за смаком родзинки. Також використовуються для приготування джемів і цукатів.. 

12,00 грн
10,00 грн
-16.67 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Фізаліс Ананасний — це унікальний вид фізалісу, який вирізняється своїми мініатюрними плодами та незвичайним смаком. Ця теплолюбна рослина ідеально підходить для вирощування на городах, де вона стане не тільки смачним, а й декоративним елементом.

Основні характеристики сорту:

  • Строк достигання: середньостиглий, сходи з’являються через 7-8 днів.
  • Посадка: висаджують у відкритий ґрунт після того, як мине загроза заморозків.
  • Плоди: дрібні оранжево-жовті ягоди, масою до 5 г, з солодко-кислим ароматом.

Використання: Ананасні ягоди особливо смачні в сушеному вигляді (при температурі 40°C), нагадуючи родзинки. Вони також чудово підходять для приготування джемів, цукатів і інших десертів.

Рекомендації щодо вирощування:

  • Посів: з березня по квітень, на глибину 1 см.
  • Схема висадки: 40×30 см, що дозволяє рослинам отримувати достатню кількість світла і простору для розвитку.
  • Збір урожаю: з липня по серпень.

Фізаліс Ананасний — це відмінний вибір для тих, хто шукає нові смаки та оригінальні інгредієнти для кулінарних експериментів.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Плоди фізалісу (масою 20-30 г) є прекрасним продуктом для дієтичного харчування. З них можна приготувати джем, варення, цукати. Плоди можна сушити, маринувати, консервувати або вживати в свіжому вигляді. При правильному зберіганні фізаліс зберігає свіжий вигляд багато місяців. Висаджують рослини насінням (або розсадою), трохи раніше, ніж томати. Не можна, щоб попередниками були: картопля, перець, баклажани, помідори. Рослини люблять пухкий, добре удобрений грунт, без бур'янів. Поливати потрібно рясно, поступово переходячи на помірний полив. Через 80-100 днів після посадки можна ласувати першими плодами (на нижніх гілках ягоди достигають раніше).

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Пізньостиглий, високоврожайний сорт висотою до 1 м з тривалим періодом збору врожаю. Вегетаційний період від сходів до початку збору врожаю 100-110 днів. Стручки довжиною 10-11 см заповнені 6-8 великими, дуже смачними насінинами. Посів проводять ранньою весною, до середини квітня. Сорт цінується за високу врожайність, відмінні смакові та товарні якості.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Відноситься до середньостиглих з терміном вегетації до 60 днів. Цінний Сомервуд за те, що дає високий і стабільний урожай 3–5 т/га, добре переносить перепади температур, адаптується до умов вирощування, а також має тривалий період збирання.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.