Насіння Фізалісу пурпурового 0.1 г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Фізаліс овочевий «Пурпуровий»
Трав'яниста рослина сімейства пасльонових, користується заслуженою популярністю. Плоди м'ясисті, насиченого пурпурного кольору, округло-плескатої форми, діаметром до 5-ти см, вагою 20-50 г. Присмак кисло-солодкий з грейпфрутовими нотками, з плодів виходить варення, яке за смаком нагадує інжирне.
Фізаліс «Пурпуровий» цінується за довготривале зберігання ягід, які при температурі до + 5 ° С лежать два місяці. Їх солять і маринують як помідори, бланшують і роблять соуси, в сирому вигляді кладуть в овочеві салати. Перед вживанням свіжі ягоди рекомендується обдати окропом, що змиє клейкий наліт з їх поверхні.
Агротехніка
Рекомендовано вирощування через розсаду, насіння проростає при + 18 ° С. При пікіруванні, розсаду краще заглиблювати до першого листочка, рослина сильно витягується. В кінці травня, коли мине загроза заморозків і земля досить прогріється, розсаду висаджують у відкритий грунт або теплицю. Пасинкувати не потрібно, оскільки плоди утворюються як раз на бічних пагонах.
Фізаліс світлолюбний, посухостійкий, любить легкі, насичені органікою ґрунти. Колорадський жук його не їсть взагалі, також рослина не уражається грибковими захворюваннями. Тому його культивування приносить тільки приємні враження.
Збір врожаю фізалісу овочевого «Пурпуровий»
Плодоношення розтягнуто на півтора місяці, рослина росте і кущиться до заморозків. Підсохлі ліхтарики з дозрілими ягодами опадають на землю.
Цінність культури
У смачних солодкуватий плодах до 12.5% цукрів, до 1% корисної клітковини, близько 2 г протеїнів, 1.2 мг каротину, до 30 мг вітаміну С. Також високий вміст органічних полікислот і лізину - потужньої природньої антиракової речовини. Це єдиний овоч, що володіє властивостями желе. Добрими сусідами для фізалісу будуть помідори, перець, зелена цибуля і салат.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий лущильний сорт гороху з вегетаційним періодом від 45 до 60 днів. Відрізняється стійкістю до вилягання та популярних видів захворювань. Зрілий горошок характеризується м'ясистими та соковитими плодами з ніжним смаком. «Альфа» чудово підходить для консервування та заморозки. Підвищений вміст білка, вітаміну С, вуглеводів та інших мінеральних речовин, а також висока калорійність – головні переваги.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт гороху посівного. Від сходів до збору зеленого горошку проходить 68-73 дні. Рослина компактна, виростає у висоту 60-70 сантиметрів. Стручки прямі або слабовигнутої форми із загостреною вершиною, виростають в довжину близько 8 сантиметрів, в фазі технічної стиглості темно-зеленого кольору, дозрівають дружно, ніжні і м'ясисті. В середині стручків зазвичай знаходиться 6-9 круглих горошин темно-зеленого кольору.
Оригінальні коди товару
Один з популярних сортів зеленого горошку, який відрізняється ранніми термінами дозрівання, хорошими смаковими якостями. Він широко застосовується для заморожування та консервування, а недозрілі плоди можна вживати у свіжому вигляді. Цей сорт має високу врожайність близько 0,5 кг/м2. Рослина утворює розлогий кущ, висотою до 120 см. Дозрівання плодів одночасне, дружне, настає через 45 днів від появи перших сходів. Однією з переваг цього сорту є відсутність пергаментного шару на стручках, тому боби придатні для вживання разом із лопатками.
Оригінальні коди товару
Ранньостиглий, високоврожайний сорт. Висота рослин 50-60 см. Від появи сходів до початку збирання - 46-55 днів, має дуже добрі смакові якості. Боби темно-зеленого забарвлення. Використовують у свіжому вигляді, в кулінарії та для консервування.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).