Каталог товарів

Насіння кущового кабачка Золотинка

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Модель:
Оригінальні коди товару

сорт кабачка українського виробника. Ранній термін дозрівання - 40-50 днів. Кущові або напівкущова культури. Формують гладкі плоди у формі циліндра. М'якоть має помаранчевий колір, дуже насичена на смак, не дуже солодка.

13,00 грн
10,00 грн
-23.08 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Кабачки цукіні «Золотинка»

Середньостиглий сорт, вегетаційний період від сходів до стиглості 50-55 днів. Рослина кущового типу, компактна, висотою до 40 см, з переважно жіночим типом цвітіння. Плоди жовто-жовтогарячі, циліндричні, масою 0.4-0.8 кг, не схильні до переростання. Шкірка ніжна, гладка. М'якуш кремовий, соковитий, солодкий, з підвищеним вмістом сухих речовин і каротину. 
«Золотинка» відносно стійка до борошнистої роси, добре транспортується та зберігається. Використовується для домашньої кулінарії та консервування. Золотисте фарбування плода при консервуванні зберігається. 

Висівання насіння 
У кліматичних зонах України переважно вирощуються за допомогою посіву у відкритий ґрунт. Висівають наприкінці травня – на початку червня, коли мине загроза заморозків. Сіяти можна кілька разів на сезон з інтервалом 5-7 днів. Зерна замочуються і пророщуються до наклеювання. Добре розвиваються на родючому, багатому на перегній грунті з нейтральною реакцією, непридатні кислі з близьким рівнем ґрунтових вод.

Щільність висіву насіння кабачка «Золотинка»
Схема посадки – 70х50 см, на одному квадратному метрі бажано садити не більше 3-х кущів.

З якими культурами краще рости кабачкам «Золотинка»?
Відмінними союзниками по грядці будуть листовий та качаний види салатів та шпинат.

Збирання врожаю
Проводять двічі на тиждень, зрізають кабачки довжиною 15-20 см. Запізнення із збиранням призводить до перезрівання, через що знижується врожайність.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранньостиглий сорт кущового кабачка. Вегетаційний період 35-40 днів від появи сходів до технічної стиглості. Плід циліндричної форми, зеленувато-білого кольору з ніжною білою м'якоттю, масою 350-400 г. Сорт характеризується дружнім достиганням плодів та відмінними смаковими якостями при консервуванні та переробці.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Продуктивний сорт раннього терміну дозрівання (38-42 дні). Час збирання врожаю: липень-вересень. Компактний кущ із короткими бічними пагонами. Плоди великі, середньою масою 300-500 г, циліндричної форми з ребристістю біля плодоніжки, біло-зелені. М'якуш біло-кремовий, соковитий, відмінних смакових якостей. Використовується в домашній кулінарії, консервації. Стійкість до борошнистої роси вища за середню. Відстань між рослинами: 50 см.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Яскравий, що привертає увагу кабачок Світозар відноситься до середньостиглих сортів з гарною врожайністю. У відгуках наші клієнти відзначають відмінні смакові якості і багатство вітамінами і мінералами. Вирощують його для дитячого харчування і для всіх видів кулінарної обробки.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Оригінальна однорічна рослина з плодами у вигляді пляшок, що містить в собі масу корисних речовин, які сприяють нормалізації травної системи, зміцненню імунітету, очищенню організму від шлаків.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Цей сорт ранньостиглий. Вегетаційний період від посіву до першого збору - 70 днів. Плоди кущового кабачка призначені для використання в консервації і свіжого вживання. Плоди мають витягнуті, подовжені, циліндричні іноді грушоподібні. Вагою 1-1,5 кг. Забарвлення поверхні плоду біло-зелене, м'якоть біла дуже соковита. Насіння висаджують в парники, завдяки чому дозрівання наступає трохи раніше.