Насіння патисону Білого 2г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Патисон «Білий»
Середньостиглий, перевірений часом, кущовий сорт. Плодоносить на 55-65 день після появи сходів. Плоди в технічній стиглості світло-зеленого кольору, в біологічній - молочно-білі без вкраплень. Чашоподібної форми, гладкі, з борозенками, вагою 300-450 г. М'якоть біла, щільна, соковита. Урожайність 3 кг з куща.
Висівання насіння
У кліматичних зонах України патисони, в основному, вирощують у відкритому грунті, висівають в кінці травня - початку червня. Для патисонів дуже важливий прогрітий грунт, інакше насіння може почати гнити. Перед посадкою можна намочити насіння і садити набряклим, щоб швидше зійшло. Насіння проростає при + 15 ° С, а розвиток рослин вимагає + 25 ° С.
Щільність висівання насіння патисона «Білий»
Між рослинами в рядку залишають 60-70 см, між рядками 70-100 см. У лунку кладуть кілька насіннин, а після появи сходів залишають найсильніший паросток.
З якими культурами краще рости патисонам?
Краще не висаджувати поруч кавуни і дині, близькі родичі із сімейства гарбузових один одного не люблять.
Збір урожаю
Невеликі 2-5-денні паттисони, діаметром до 7 см, маринують і засолюють, додають в салати і м'ясні страви. Для смаження і тушкування збирають плоди в стадії технічної зрілості, поки їх шкірка ніжна і тонка, а зерна всередині не встигли визріти. Більші патисони, до 12 см в діаметрі, фарширують або роблять з них ікру.
Оригінальні коди товару
Рідкісна екзотична теплолюбна рослина незвичайної булавовидной форми, темно-зеленого забарвлення з смужками салатового кольору, з вигнутою коброобразной "головою". Володіє винятковими лікувальними властивостями, корисна при захворюваннях нирок, печінки, шлунка, підшлункової залози, серцево-судинної системи, ожирінні, виводить з організму холестерин.
Оригінальні коди товару
Плоди циліндричні, гладкі, блідо-зелені, довжиною 25-30 см, масою 450-800 г; м'якоть біла, середньої щільності з відмінними смаковими якостями; стійкий до багатьох хвороб; призначений для переробки, використовується в кулінарії.
Оригінальні коди товару
сорт кабачка українського виробника. Ранній термін дозрівання - 40-50 днів. Кущові або напівкущова культури. Формують гладкі плоди у формі циліндра. М'якоть має помаранчевий колір, дуже насичена на смак, не дуже солодка.
Оригінальні коди товару
Має щільну, соковиту м'якоть щільна, ніжну на смак. Насіння кабачка Золотинка Агроном – середньостиглий сорт кабачка. Вегетаційний період від сходів до перших плодів – 48-55 днів. Кабачок Золотинка – рослина кущова, компактна, висока насиченість жіночими квітами.
Оригінальні коди товару
Цей гібрид має чудовий товарний вигляд, і він плодоносить до настання заморозків. Важливою особливістю гібриду Кавілі F1 є його партенокарпічний тип запилення.