Каталог товарів

Насіння капусти цвітної Феррара F1 15 шт

Артикул: 225-1893
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
15 шт
35 грн
32 грн
/ за шт
-9 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Насіння цвітної капусти Феррара F1, упаковка 15 шт

Ранній гібрид цвітної капусти для вирощування у весняно-літній та літньо-осінній сезони.

Рослина має добре розвинені листковий апарат та кореневу систему. Формує округлі, щільні, однорідні суцвіття білосніжного кольору, що добре захищені покривним листям. Гібрид стійкий до високих температур.

Підходить для вирощування у відкритому та закритому грунті.

Вегетаційний період 65-70 днів

Маса плоду 0,7-1,5 кг

 
 
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Це один з найцінніших овочів, який вважається надзвичайно протиракову, багатий вітамінами і мінеральними солями. Дуже ніжний на смак і легкозасвоюваний. Ранній сорт (65-70 днів), з зеленими, середніми розетками, призначений для безпосереднього вживання та нетривалого зберігання. Найкрасивіші суцвіття виходять в більш прохолодні роки, при підвищеній вологості грунту і повітря.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).