Каталог товарів

Насіння кукурудзи Суперсолодка 20г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Продуктивний середньоранній сорт цукрової кукурудзи. Початки середнього розміру, 16-22 см, зерна світло-жовті, смак чудовий, прекрасний аромат. Характеризується підвищеним вмістом цукру, білків, вітамінів і каротину. Засухостійкий, дуже смачний сорт

25,00 грн
20,00 грн
-20 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Насіння кукурудзи Суперсолодка GL Seeds

Урожайний середньоранній сорт. Качани середнього розміру, прекрасних смакових якостей. Зерна великі, світло-жовтого кольору. Культура посухостійка, добре відгукується на полив. Багата цукрами, білками, вітамінами B2 і PP. Відрізняється підвищеним вмістом каротину.

Кукурудза Суперсолодка інструкція та строки сівби насіння 20 г

Насіння цукрової кукурудзи в ґрунті більше пошкоджуються шкідниками та хворобами ніж у звичайної кукурудзи. Тому, перед посівом необхідно звернути увагу на підготовку насіння. В умовах півдня України оптимальні строки посіву – 3-я декада квітня, при досягненні постійної температури ґрунту 10-12 ºС на глибині 10 см Всходи в польових умовах зазвичай з'являються через 10-12 діб. При посіві необхідно стежити, щоб насіння не залишалися на поверхні ґрунту, так як вони стають приманкою для ворон, які можуть повністю знищити всходи.

 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ранній гібрид кукурудзи солодкого типу Sh2. Вегетаційний період – 72-74 дні. Призначення – Використовується для свіжого ринку. Підходить для дієтичного харчування. Відмінний вибір для маленьких дітей та людей похилого віку. Характеристика плодів – Качани привабливого молочно-білого кольору, типа Sh2, довжиною більше 22 см. Вміст цукрів – більше 22%. Відмінні смакові якості за рахунок великого вмісту цукрів. Має високий вміст дієтичного волокна. Особливості рослини – Рослина стійка до стресових умов вирощування. Конкурентні переваги – Високий потенціал урожайності.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Досить холодостійка рослина і при посівах ранньою весною, коли в грунті багато вологи, дає хороший урожай. Коріандр та кінза – це назва різних частин однієї рослини. Коріандром зазвичай називають насіння рослини, а його зелень часто називають кінзою. Вегетаційний період 30-40 днів. Щоб мати свіжу зелень, насіння можна сіяти кілька разів з проміжком часу між посівами 15-20 днів (період посіву – починаючи з ранньої весни до середини літа). 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Пізньостиглий гібрид типу SH2 (суперсолодка), представлений голландською селекційною компанією Syngenta Seeds. Тривалість періоду вегетації – приблизно 83 дні. Рослина середньої висоти, до 2-2,2 м, з великим листям і потужною кореневою системою. Не вимоглива до ґрунтової вологи, здатна активно розвиватися і плодоносити в найбільш посушливих регіонах України навіть без регулярного зрошення. Також стійка до кукурудзяної іржі, вірусу мозаїки і бактеріальних плямистостей. Формує два качана на кущі.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Однорічна трав’яниста рослина. Вирощується розсадним способом або безпосередньо висівом насіння в грунт. Кущ висотою до 50 см, зелений, компактний. Стійкий до хвороб. Має високі смакові і товарні якості і неповторний лимонний аромат. використовують в сежем вигляді в якості салатної зелені, а також як пряно-смакову приправу в домашній кулінарії і при консервуванні.