Насіння бобів Білий Віндсор 10шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Біб Білий віндсор – опис:
Сегментація – середньостиглий сорт бобів. Призначення – Смакують у свіжому вигляді та консервовані. Вирощується у відкритому ґрунті.
Характеристики плода – Насіння зеленувато-біле, крупне, забарвлення рубчика – чорне. Боби чудові на смак.
Рекомендації – Висівають (місяць, глибина) – IV, 3-5 см. Схема висадки (см) – 15х8. Збирають (місяць)– VI-VII.
Оригінальні коди товару
Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.
Оригінальні коди товару
Рослина кущова, компактна, не вимагає опори, середньо гілляста, висотою до 40 см. Стручки зелені, досягають до 12 см. Насіння середніх розмірів, червоного кольору, дозріває за 90 днів. Плоди квасолі мають високі смакові показники. Рослина стійка до хвороб.
Оригінальні коди товару
Кущовий кріп, що відноситься до багатоцільового виду. Високий потенціал врожайності і стійкість до стрілкування навіть в теплих обставинах.
Оригінальні коди товару
Однорічна кущова рослина, довжиною до 40 см, не вимагає опори. Вегетаційний період від сходів до першого збору лопатки 90-95 днів. Стручки тонкі, довжиною 10-15 см, діаметром 0,5-0,7 см, зеленого кольору, без волокон. Боби темно-червоного кольору.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт виткої квасолі, який характеризується стійкістю до основних захворювань і великим насінням білого кольору. Вона універсальна у використанні: стручки можна споживати в їжу в молочній стиглості, а зерно - у біологічній.