Насіння квасолі спаржевої Золота Зірка 20г
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Квасоля «Зотота зірка»
Середньостиглий, високоврожайний і високобілковий, кущовий спаржевий сорт з розтягнутим періодом плодоношення. Кущ висотою 40-50 см. Стручки не мають пергаментного шару, жовтого кольору, довжиною до 15 см, вміст білка в квасолину до 25%. В їжу використовують як молоді лопатки, так і достигле насіння.
Сорт «Зотота зірка» відповідає високим смаковим якостям, використовують для консервування, заморожування і вживання в тушкованому вигляді, в якості гарнірів і самостійних страв.
Висів насіння квасолі «Зотота зірка»
Квасоля - теплолюбна рослина, любить родючі і легкі землі, не терпить близького стояння грунтових вод. Оптимальні терміни посадки - кінець травня або початок червня, не рекомендується садити при температурі нижче + 12 ° С. Перед посівом насіння витримують у вологій серветці, тільки потрібно стежити, щоб квасолини не розкрилися. Схема посадки для кущових видів 20х30 см, глибина залежить від структури грунту, зазвичай досить 5-8 см. Кущову квасолю, як правило, вирощують на грядках, роблячи три-чотири ряди і висіваючи насіння у шахматному порядку.
Збір урожаю
Стручки спаржевої квасолі прибирають, коли насіння досягає розміру пшеничного зерна, через кожні 3-4 дні. Для тривалого зберігання її необхідно заморозити.
Цінність культури
За кількістю легкозасвоюваних білків квасоля близька до риби і м'яса. Вона містить багато заліза, яке допомагає утворенню червоних кров'яних тілець, які забезпечують приплив кисню, покращує імунітет. Також є сидератом, як і інші види бобових, підвищує родючість грунту - збагачує азотом, за допомогою бульбочкових бактерій. Відзначені відносини взаємодопомоги з картоплею - колорадський жук не переносить запаху квасолі.
Оригінальні коди товару
Середньостиглий сорт виткої квасолі, який характеризується стійкістю до основних захворювань і великим насінням білого кольору. Вона універсальна у використанні: стручки можна споживати в їжу в молочній стиглості, а зерно - у біологічній.
Оригінальні коди товару
Однорічна витка рослина довжиною до 3 м. Стручки тонкі, довжиною 30-80 см, зеленого кольору, м'ясисті, без волокна, смачніша та солодша ніж спаржева квасоля. Вегетаційний період від сходів до стиглості зерна 100-120 днів.
Оригінальні коди товару
Популярний середньоранній сорт спаржевої квасолі, 55-65 днів від появи сходів. Рослина компактна, 25-40 см, з рясною зав'яззю по 10-12 стручків на кущі. Боби товщиною до 2 см, в довжину до 13 см, без пергаментного цару, смачні. Лопатки кремово-зеленого кольору з червоними плямами. Висівають у відкритий ґрунт після того, як мине загроза нічних заморозків. Використовують в домашній кулінарії, для консервації та заморожування.
Оригінальні коди товару
Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових всходів до прибирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві в відкритий грунт -до 25 днів. Розетка листя піднесена, листя великі, зелені, з сизим відтінком і восковим напиленням, ароматні.