Насіння гострого перцю Форахідо F1 8шт
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)
Самовивіз з магазину (Безкоштовно)
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Форахідо F1 - високоврожайний гібрид гострого перцю.
Потужна рослина з розвиненим листовим апаратом, який добре захищає плоди від сонячних опіків. Плоди конусовидної форми, мають пекучий смак, товщина стінки до 6 мм. Забарвлення дозрілого плоду – насичено-червоний, а під час технічного дозрівання має темно-зелений відтінок.
Призначений для споживання у свіжому вигляді та переробки у технічній і біологічної стиглості.
На плодах за оптимальних умов вирощування не утворюються мікротріщини, що дає можливість цільноплідного консервування.
Середня маса плоду 30-50 г.
-
Термін дозрівання:ранньостиглий
-
Країна-виробник товару:Нідерланди
-
Країна реєстрації бренду:Україна
-
Колір:Червоний
-
Додаткові характеристики:Гібрид
-
Вага в упаковці:8шт
-
Особливості:Відноситься до типу Халапеньйо
Оригінальні коди товару
Казково-оригінальний сорт раннього терміну дозрівання (100-110 днів). Кущ низькорослий, міцний. Плоди червоно-малинові в технічній зрілості, глянсові, форми, схожої на капелюшок гнома, товстостінні- 8-10мм. М'якуш соковитий, хрусткий, медовий.
Оригінальні коди товару
Ідеальний сорт для будь-якого городника і фермера. Рослина має безліч переваг. Урожайність перцю Подарунок Молдови досить висока, а плоди соковиті, ніжні й дуже смачні (див. відгуки). Рослина невибаглива і стійка до різних захворювань. До особливостей ґрунту такий сорт не вимогливий, він легко пристосовується до різних ґрунтів, головне забезпечити йому необхідну підгодівлю. До числа основних його переваг можна також віднести універсальність, адже плоди сорту Подарунок Молдови прекрасно підійдуть для вживання в сирому вигляді, консервування та кулінарії.
Оригінальні коди товару
Багаторічна рослина, народна назва якої "аптечний кріп", у їжу використовують усі частини рослини - і молоде листя, і потовщені черешки, як у свіжому вигляді, так і переробленому (можна варити, запікати, тушкувати, сушити).