Каталог товарів

Насіння коріандру Нектар 3г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Холодостійкий, посухостійкий, високопродуктивний сорт коріандру (кінзи). Середньостиглий: листя рекомендується зривати на 30-40 день після сходів, до дозрівання насіння 90-100 днів. Кущі гіллясті, висотою 70-90 см, стійкі до вилягання. Зелень і насіння широко використовуються в салатах, домашньої кулінарії, хлібопеченні і консервуванні. Прекрасний медонос. Урожай зелені – 1,3-1,7 кг / м2. Підходить для підзимнього посіву, так як молоді сходи стійкі до весняних заморозків.

11,00 грн
8,00 грн
-27.27 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Коріандр (кінза) «Нектар»

Ефіроолійний та медоносний сорт, вегетаційний період 31-36 днів, зелень використовують для салатів, а насіння як спецію. Кущ гіллястий, висотою 70-90 см. Цвіте у червні-липні дрібними біло-рожевими парасольками. Листя темно-зелене розсічене, плоди-двонасінні круглі, діаметром 5 мм з насиченим ароматом. Максимальна медопродуктивність – 500 кг з одного гектара, виділяє нектар навіть в умовах посухи.

Підготовка ґрунту
Коріандр «Нектар» вимогливий до складу грунту. Добре росте на родючих чорноземах, на виснажених - виростають слабкі рослини, які швидко переходять до стеблування. Чуйний на фосфорних та азотних добрив.

Висів насіння коріандру «Нектар»
Висівають кінзу ранньою весною, коли в грунті багато вологи, на глибину 1-1,5 см. Сходи обов'язково проріджують, залишаючи відстань між рослинами до 10 см, між рядками - 25-30 см. Для отримання зелені насіння можна висівати все літо з інтервалом 7-15 днів.
Затінене місце розташування різко знижує вміст ефірних масел, тому, щоб отримати насіння, сіяти необхідно на сонячних ділянках.

З якими культурами краще рости коріандру?
Запаха кінзи не любить колорадський жук, тому корисно вирощувати поряд з овочами, що страждають від навали цього шкідника, наприклад, з томатами.

Збір врожаю
Зелень збирають через 25-35 днів, після посіву насіння, а насіння - коли побуріє 60% плодів. Рослини зрізують, зв'язують у пучки і сушать під навісом, підстилаючи під них папір або тканину.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт ранньостиглий. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 110 – 120 днів. Коренеплід конусоподібний. М’якуш білий, має різкий аромат, з відмінними смаковими властивостями. Його широко використовують у консервуванні, кулінарії для супів, приправ та в медицині.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт з рясним, темно-зеленим листям. Основне призначення петрушки – це кулінарія. Дрібка цієї зелені як у сушеному, так і у свіжому вигляді чудово покращить ароматним наваром гарячі страви – супи, бульйони, борщі, овочеві страви, а також надасть смаку маринадам та консервам. Запашне і смачне листя петрушки Карнавал містить у собі велику кількість вітаміну С і дуже корисні.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Кущовий кріп, що відноситься до багатоцільового виду. Високий потенціал врожайності і стійкість до стрілкування навіть в теплих обставинах.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Монарх - популярний середньопізній сорт кореневої селери. Період вегетації від сходів до технічної стиглості 160-180 днів, від висадки розсади 80 - 100 днів. Довжина коренеплоду 4 - 9 см, діаметр 4 - 10 см, вага плода до 500 г. М'якоть біла, щільна, ароматна. Листя багате на вітамін С і каротин, коренеплоди - цукрами, солями кальцію і фосфору. Використовується в свіжому вигляді і для всіх типів кулінарної переробки: запікання, варіння, тушкування, консервування.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Сорт кропу, гідний столу богів! Його назва, що означає "їжа богів", повністю відповідає його якостям. Цей середньоранній сорт цінується за надзвичайно сильний, насичений та приємний аромат, який здатний перетворити будь-яку страву.