Каталог товарів

Насіння кучерявої петрушки Парамоунт 20г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Середньостигла - 65-75 днів. Дворічна культура. Сорт високоврожайний, морозостійкий. Формує розетку з великою кількістю кучерявих, темно-зелених листків. Листки мають прекрасний аромат. Зелень добре відростає після зрізування. Урожайність до 4,5 кг/м2. Використовують в їжу у свіжому та сушеному вигляді і як прикрасу у кулінарії.

46,00 грн
41,00 грн
-10.87 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Петрушка «Парамоутн»

Ранньостиглий листовий кучерявий сорт, вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 60-65 днів. Розетка листя середньоросла, дуже щільна. Листя красиве і велике, темно-зелене і сильно гофроване, після зрізу довго не в'яне.
«Парамоутн» цінується за інтенсивне відростання зеленої маси, свіжий аромат і здатність витримувати низькі температури і посуху. Використовується для споживання у свіжому і сушеному вигляді, а також для оформлення кулінарних страв.

Підготовка ґрунту
Петрушка невибаглива холодостійка рослина може рости на будь-яких грунтах, і навіть у півтіні, але особливо вдається на сонячних і родючих ділянках.

Висів насіння петрушки «Парамоутн»
Сіють навесні - з другої половини квітня, починає проростати при +5°С, а сходи можуть витримати заморозки до -9°С. Зерна закладають у борозенки неглибоко, на 0.5-1 см. Насіння сходить недружно і дуже довго, на 15-20-й день, тому його бажано замочити. Необхідно помістити в мішечок з марлі, занурити в теплу воду на добу, а потім підсушити до сипучості.
Можна сіяти і під зиму, у жовтні-листопаді, тільки сухим насінням.

З якими культурами краще рости петрушці «Парамоутн»?
Прекрасно почуває в ущільнених посадках з огірками, забезпечуючи легке затінення для зеленців, які страждають від прямих сонячних променів.

Збір врожаю
Протягом літа листя зрізають у міру потреби, залишаючи черешки 4-5 см. Це відмінна вітамінна заготівля на зиму, частину врожаю можна висушити в тіні, а іншу частину можна заморозити разом з нарізаними помідорами і перцем для супових заправок.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Кущовий кріп, що відноситься до багатоцільового виду. Високий потенціал врожайності і стійкість до стрілкування навіть в теплих обставинах.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Пізньостиглий сорт. Листя темно-зелені. Коренеплід конусовидної форми кремового кольору, з дуже приємним сильним ароматом довжиною 18-25см, масою 70-110г. Добре зберігається. Коренеплоди можна використовувати для вигонки в зимово-весняний період. Використовують для зимового зберігання, переробки, свіжого споживання.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Багаторічна трав'яниста рослина з сильним ароматом, що нагадує запах селери. Вона використовується як в свіжому, так і в сушеному вигляді як приправа до різних страв, таких як салати, соуси, супи, а також надає аромат м'ясним та рибним стравам, особливо шашлику. Крім кулінарного використання, любисток має лікарські властивості і застосовується при приготуванні популярних кубиків "Маггі". 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостиглий сорт з рясним, темно-зеленим листям. Основне призначення петрушки – це кулінарія. Дрібка цієї зелені як у сушеному, так і у свіжому вигляді чудово покращить ароматним наваром гарячі страви – супи, бульйони, борщі, овочеві страви, а також надасть смаку маринадам та консервам. Запашне і смачне листя петрушки Карнавал містить у собі велику кількість вітаміну С і дуже корисні.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Один з найпоширеніших сортів з США.
Застосовується в переважній більшості тютюнових сумішей.
Має делікатний смак, високий вміст цукрів в листі, що призводить до ферментації тютюну під час зберігання, і він набуває нового, найтоншого аромату.