Каталог товарів

Насіння Петрушки Гігантела 20г

Артикул: 225-958
Немає на складі
В наявності
Виберіть варіант:
20г
27 грн
22 грн
/ за шт
-19 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Насіння петрушки Гігантела листова GL Seeds

Високоврожайний сорт з рясною листовою масою та сильною ароматичністю. Розетка густа, кількість листя – 40-60. За сезон одержують 6-8 зрізок листя. Лист великий, ніжний, солодкий, ароматний, з високим вмістом вітамінів та мікроелементів. Коренеплід рівний, білий.

Петрушка Гігантела листова інструкція та строки сівби насіння 20 г

Петрушка віддає перевагу родючим, з глибоким орним шаром, пухким суглинистим і супіщаним ґрунтам. Найкращі попередники: огірок, томат, цибуля. Посів насіння проводять у кілька термінів: ранньою весною (кінець квітня - початок травня), під зиму (жовтень-листопад), у середині літа (наприкінці червня). Підзимовий посів проводять сухим насінням. Навесні петрушку сіють у зволожені борозенки з відстанню 3-4 см у ряду і 20-30 см між рядами.

 

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Середньостигла - 65-75 днів. Дворічна культура. Сорт високоврожайний, морозостійкий. Формує розетку з великою кількістю кучерявих, темно-зелених листків. Листки мають прекрасний аромат. Зелень добре відростає після зрізування. Урожайність до 4,5 кг/м2. Використовують в їжу у свіжому та сушеному вигляді і як прикрасу у кулінарії.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Ця пряно-вкусова багаторічна рослина. Є холодостійкою культурою, віддає перевагу родючим ґрунтам, світлим ділянкам, не переносить надлишкового зволоження. Розмножують насінням, відростками, поділом куща. Зелень зрізають, коли стебла відростять до 25 см, у перший рік зелену масу зрізають 1 раз, а з другого — кілька разів. Рослина на одному місці може рости 5-10 років.