Каталог товарів

Насіння редьки Червона зимова 2г

Артикул:
Немає на складі
В наявності
Оригінальні коди товару

Коренеплоди округлої форми, масою 200-400 г, гладкі, шкірка тонка, червоного кольору. М'якоть біла, щільна, соковита, має приємний слабо-гострий смак. Сорт добре зберігається до весни. Для зимового зберігання висаджується на початку липня. Рекомендується для вживання у свіжому вигляді. Широко використовується в народній медицині, завдяки чудовим цілющим властивостям для органів травлення, виводить токсини з організму.

13,00 грн
10,00 грн
-23.08 %
+
Способи доставки

   Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)

   Нова пошта до двері кур'єром (за тарифами перевізника)

Самовивіз з магазину (Безкоштовно)

Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком без ПДВ
Опис

Середньоранній популярний сорт червоної редьки, від сходів до збирання 60-80 днів. Коренеплоди округлої форми, великі та рівні, вагою 200-350 г. Шкірка темно-червоного кольору. М'якуш білий, щільний, соковитий, м'якого гостро-солодкого смаку. Містить багато амінокислот та вітамінів. Врожайність 6 кг/м2.
Сорт «Червона зимова» має привабливий товарний вигляд, добре зберігається і транспортується.

Висівання насіння
Залежно від сорту редьку сіють у два строки, літні скоростиглі види висівають на початку травня, зимові - в липні-серпні, так як при більш ранньому посіві плоди грубіють. Сходи з'являються при температурі + 4 ° С, без пошкодження переносять заморозки до -5 ° С.

Щільність висівання насіння редьки
Сіють редьку рядовим способом в борозенки на відстані 30-40 см ряд від ряду, закладаючи на глибину 2-3 см. Якщо грунт сухий, то ділянку необхідно полити, при нестачі вологи коренеплоди набувають специфічного смаку, черствіють і стають в'ялими.
Після проріджування, остаточний проміжок між паростками в рядах для ранніх сортів 6-8 см, для середньо-пізніх 10-12 см.

Збір урожаю
Для зимового споживання редьку збирають перед настанням заморозків, в жовтні. При збиранні грунт з коріння обтрушують, дрібні корінці і бадилля обрізають ножем, не зачіпаючи самого коренеплоду. Зберігають в погребі, при + 3 ° С.

Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Має зручну форму та ніжний смак. Ранній сорт для відкритого грунта, дозріває через 22 – 27 днів після всходів. Коренеплоди видовжені з білим кінчиком, гладенькі. М’якоть смачна, негостра та соковита, без гіркоти. Стійкий до стрілкування, придатний для посіву с квітня по вересень. Використовується у свіжому вигляді.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Високотоварний, врожайний, лежкий сорт. Ультраранній сорт. Коренеплоди круглі, яскраво–рожеві, діаметром 4-5 см, масою 30–35 г. М’якуш білий, слабогострий, соковитий. Сорт характеризується високою товарністю і врожайністю, коренеплід дуже довго зберігає товарні якості. Вирощують, як навесні, так і восени. Використовують для споживання у свіжому вигляді.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Високоврожайний. Висота рослини — 80-120 см. Листки великі, світло-зеленого кольору, сильно розсічені, без опушення. Зелень ароматна, ніжна, соковита, багата на вітаміни, органічні кислоти та мінеральні солі.

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Є досить популярним, раннім, можливо цілорічний вирощування. Період вегетації 25 – 30 днів. Плід округлий, яскраво-червоний, корінець тонкий. Стійкість до розтріскування. Має білу, хрумку, щільну, смачну м'якоть. Відмінно та довго зберігає товарний вигляд. Віддає перевагу закритому та відкритому ґрунтам у весняний період.. 

Швидке замовлення

Оригінальні коди товару

Даний сорт є средньопізнім, виділяється своєю високою врожайністю. Вегетаційний період від посіву до збору 35 - 40 днів. Універсальний сорт, підходить для вирощування в усіх видах грунтів цілий рік, висока рослина, велике листя має яскравий зелений колір і сильний аромат. Характеризується стійкістю до багатьох хвороб. Використовують у свіжому вигляді, для переробки та заморозки.